Cum il creste Ilinca Vandici pe fiul sau, Zian: “Imi place sa-l responsabilizez. Sa stie ca fiecare alegere pe care o face are consecinte”

/ / Modificat: 2024-05-20
Cum il creste Ilinca Vandici pe fiul sau, Zian: “Imi place sa-l responsabilizez. Sa stie ca fiecare alegere pe care o face are consecinte”

 

Ilinca Vandici nu doar ca este implinita profesional, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din tara, ci are bucurii si pe plan personal, avand parte de un fiu minunat, Zian, care reuseste sa o surprinda de fiecare data prin comportamentul sau. 

Ilinca Vandici, detalii despre fiul sau

Ilinca Vandici are grija sa pastreze o legatura cat mai apropiata cu fiul sau, Zian, insa prefera sa il responsabilizeze pentru ca micutul sa constientizeze ca fiecare alegere pe care o face are consecinte.

Cat despre negocierile pe care le poate avea copilul cu mama sa, vedeta a punctat ca evita ca acestea sa dureze prea mult, fiind atenta in fiecare secunda la ce spune acesta sau ce isi doreste. 

„Personalitatea lui Zian se slefuieste din ce in ce mai bine. Fiind zodia Leu, are un caracter extrem de puternic si atunci trebuie in permanenta sa am toleranta si blandetea de care vorbea colega mea Teo, pentru a reusi sa-l duc acolo unde mi-as dori eu sa-l duc. Pentru ca sunt niste lucruri care trebuie facute la un moment dat. Cele care nu trebuie facute sunt lasate la alegerea lui. 

Imi place sa-l responsabilizez si sa stie ca fiecare alegere pe care o face are consecinte, bune sau mai putin bune. Si mi se pare important sa invete asta. Insa eu trebuie sa fiu in permanenta foarte atenta la tot ceea ce face, la tot ceea ce zice, ca sa stiu cum sa-l iau. Si sa evitam doua ore de negocieri sau, cine stie, un plans, un urlet, un tipat, un trantit de usa si asa mai departe”, a spus Ilinca Vandici, la Fresh by Unica.

Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ilinca vandici baietel Ilinca vandici copil Ilinca vandici

Articole recomandate

Citeste si despre