Cum reuseste Lili Sandu sa mentina flacara aprinsa in relatie. Vedeta are un copil cu Silviu Tolu

/ / Modificat: 2024-09-27
Cum reuseste Lili Sandu sa mentina flacara aprinsa in relatie. Vedeta are un copil cu Silviu Tolu

Lili Sandu si Silviu Tolu formeaza un cuplu de foarte multi ani si au devenit o familie in adevaratul sens al cuvantului dupa ce in viata lor a aparut un copilas, Thomas. Cei doi reusesc, totusi, sa petreaca si momente in doi, pentru a mentine flacara aprinsa in cuplu.

Ce a spus Lili Sandu despre relatia sa

Lili Sandu a dezvaluit ca momentele petrecute in doi conteaza foarte mult, chiar daca la inceputul maternitatii nu stia acest lucru. Vedeta a punctat ca este important sa mai petreaca, din cand in cand, timp alaturi de partenerul sau, Silviu Tolu.

”Conteaza foarte mult aceste momente petrecute in doi, inainte, la inceputul maternitatii, nu stiam, dar sunt totul! Inainte de copil, am fost doar noi doi si ne-a fost dor de momentele in care eram doar noi doi. Nu neg ca si atunci cand mergem cu Thomas ne distram, dar sunt extrem de importante si aceste momente de cuplu”, a spus vedeta pentru Cancan.

Ce reguli are pentru fiul sau

De asemenea, aceasta a marturisit ca a incercat sa mascheze anumite reguli atunci cand vine vorba despre Thomas.

”Am incercat sa nu avem reguli pentru Thomas sau sa le mascam, sa ii spunem de ce nu e bine sa faca un anumit lucru. Nu-i place la televizor, nu sta la ecrane. El nu doarme la pranz, asa ca imi doresc sa aiba un somn de calitate, pentru ca a doua zi se trezeste si se duce la gradinita, sa fie ok. (…)Silviu ma ajuta foarte mult, dar si bunicii. Mama mea si parintii lui Silviu sunt mereu cu noi, ne ajuta enorm. Mama nu era in Bucuresti, dar s-a mutat aici pentru a ne ajuta. Mai era varianta unei bone, dar stii cum e, e alta educatie, alta iubire din partea bunicilor. Suntem norocosi ca ii putem avea pe toti trei alaturi de noi”, a mai zis Lili Sandu.

Sursa foto: facebook

Taguri Vedete copii Relatie cuplu Lili sandu

Articole recomandate

Citeste si despre