Cum se descurca Paula Seling ca mama singura: “Elena este un copil cu multe talente”

/ / Modificat: 2024-09-10
Cum se descurca Paula Seling ca mama singura: “Elena este un copil cu multe talente”

 

 

Paula Seling se bucura din plin de viata de mamica, mai ales pentru ca fiica ei adoptiva, Elena, ii da motive de mandrie, fiind talentata. Vedeta si Radu Bucura au divortat in 2022, dupa 17 ani de relatie, insa au ramas in relatii bune datorita micutei.

 

Paula Seling, despre fiica ei

Paula Seling si fostul partener au preferat sa ramana in relatii bune de dragul fiicei de 10 ani pe care au adoptat-o. Cantareata a vorbit despre Elena, explicand ca uneori este o mamica mai permisiva decat si-ar dori. Mai mult, ea a punctate ca micuta are multe talente.

 

 

 

 

“Cateodata sunt mai permisiva decat as dori. Stiu ca e nevoie de disciplina si de reguli, ma tin tare de cele mai multe ori. Dar, Elena este extrem de abila in a obtine tot ce doreste. Si, de multe ori, ma bucur ca e asa, e o luptatoare. Elena este un copil cu multe talente. Deseneaza, face volei, danseaza, insa deocamdata nu este pasionata de arta cantului.”, a povestit ea pentru Click!.

De asemenea, vedeta a punctat ca este pregatita si pentru o vacanta, insa nu a ales inca destinatia unde sa mearga alaturi de fiica ei:

“Sigur ca vom merge. Nu stim inca unde, insa ne vom decide repede. Ne place la munte, dar iubim si marea.”


Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama singura Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre