Cum se intelege Cristina Ciobanasu cu parintii iubitului sau: "Cred ca ei s-au gandit – speram sa fie ultima"

/ / Modificat: 2024-08-01
Cum se intelege Cristina Ciobanasu cu parintii iubitului sau:

 

Cristina Ciobanasu are o relatie cu Alex Muresan, de profesie medic stomatolog. Actrita se bucura de notorietate inca de la o varsta frageda. Aceasta are doua familii, pe cea biologica, dar si pe cea adoptiva, tinand cont ca producatoarea Ruxandra Ion a adoptat-o dupa ce i-a vazut cazul prezentat la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Cum a fost prima intalnire dintre Cristina Ciobanasu si parintii iubitului sau

Chiar daca este cunoscuta, parintii iubitului sau nu i-au dezvaluit la prima intalnire ca stiu ca este persoana publica. Acestia sunt medici, iar inca din prima clipa au preferat sa se comporte cu actrita intr-un mod diplomat si placut. 

In acelasi timp, vedeta a punctate ca a reusit sa contruiasca o relatie prietenoasa cu parintii partenerului sau. Prima intalnire a fost emotionanta, insa actrita s-a simtit confortabil alaturi de cei care i-au dat viata lui Alex Muresan. 

“Sunt niste firi foarte diplomate, sunt amandoi medici. Nu mi-au aratat vreo secunda ca ma cunosc de undeva sau ca stiu ca eu sunt persoana publica. Ne-am comportat ca si cum atunci ne intalneam pentru prima data. Foarte diplomat, foarte placut si, in timp, cumva am construit o relatie prietenoasa, ca prima intalnire a fost, sigur, draguta, dar stii cum e, cu emotii de ambele parti. Cred ca ei s-au gandit – speram sa fie ultima.

Eu m-am gandit – sper sa fiu ultima, nu, glumesc! Probabil ca au avut si ei filtrele lor in momentul in care m-au cunoscut, dar nu au lasat niciodata sa simt asta. Chiar m-am simtit confortabil si ma simt in continuare”, a spus actrita pentru Unica.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre