Cum se intelege Flavia Mihasan cu familia ei. Ce relatie are cu mama sa

/ / Modificat: 2024-08-03
Cum se intelege Flavia Mihasan cu familia ei. Ce relatie are cu mama sa

Flavia Mihasan prefera sa aiba o viata discreta, chiar dac este una dintre cele mai frumoase si apreciate vedete de televiziune din tara. Aceasta are un frate si o sora care locuiesc peste hotare, la fel ca mama sa. Ea a explicat ce relatie are cu rudele sale.

 

„A fost haos, era tot timpul dezordine. Eu eram tot timpul foarte ordonata. Cred ca mi se tragea de la balet. Eu aveam toate lucrurile foarte organizate, astia doi nu. (rade) Fiind cea mai mare, incercam sa fac ordine si pe la ei. Ei faceau front comun si ne bateam, plangeam, si cam asa era la noi. E o relatie matura acum si ne amintim cu placere de tot ce faceam cand eram copii. Am crescut destul de uniti, avand in vedere ca suntem destul de diferiti ca temperament”, a povestit ea pentru Unica.

 

Cum se intelege cu mama sa

De asemenea, Flavia Mihasan a explicat ca relatia cu mama ei este diferita de cand se bucura, la randul sau, de doi micuti. Vedeta o apreciaza mai mult pe femeia care i-a dat viata.

 

„As putea spune ca s-a completat. Acum, din postura de mama, ma uit la mama mea complet diferit. O apreciez cu atat mai mult pentru tot ce a reusit sa faca cu noi. Noi suntem trei copii si mama e exemplul meu si asa va fi tot timpul”, a mai zis ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Flavia mihasan Relatie copil mama Mama

Articole recomandate

Citeste si despre