Cum se intelege Iulia Albu cu mama iubitului sau, Mike: “Sunt obisnuita!”

/ / Modificat: 2024-08-01
Cum se intelege Iulia Albu cu mama iubitului sau, Mike: “Sunt obisnuita!”

 

Iulia Albu si Mike au preferat sa fie discreti pana cand au participat la America Express, unde nu s-au ascuns si au fost cat se poate de naturali. Ulterior, acestia si-au asumat greselile, au dezvaluit ca au mers la psiholog, ba chiar au stat despartiti o luna. Totusi, acestia au gasit calea spre impacare.

Iulia Albu, detalii despre mama iubitului sau

Iulia Albu a oferit, recent, detalii despre mama iubitului sau. Vedeta a dezvaluit ca se intelege foarte bine cu femeia care i-a dat viata lui Mike, iar prima intalnire cu aceasta a fost una interesanta. 

“Foarte bine ma inteleg cu mama soacra, am o mama – soacra extraordinara! Am mare noroc din punctul acesta de vedere. Sincer, chiar sunt privilegiata si pe linia asta. Sunt un om foarte norocos, asta este adevarul. Nu intelegeti ce era acolo. (n.r. la prima intalnire) Deci era profilerul FBI-ului, deci ce intrebari! Nu, nu am avut emotii, dar a fost interesant, sunt obisnuita pentru ca facand Dreptul am invatat si criminalistica.”, a spus ea pentru Ciao. 

Ce spune de nunta

Iulia Albu a fost intrebata de nenumarate ori daca se vede pasind in fata altarului alaturi de iubitul ei, Mike. Intrebata de nunta, vedeta a punctat ca nu este deloc interesata de acest subiect. 

“Ma plictiseste subiectul acesta. Pe tine nu te plictiseste? Dar de ce sa te casatoresti in ziua de astazi? Nu e mai bine fiecare cu scoica lui?”, a adaugat ea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre