Cum se intelege Radu Stefan Banica cu Andreea Marin. Care este parerea lui sincera despre mama Violetei

/ / Modificat: 2024-06-19
Cum se intelege Radu Stefan Banica cu Andreea Marin. Care este parerea lui sincera despre mama Violetei

 

Radu Stefan Banica, fiul lui Stefan Banica jr din casnicia cu Camelia Constantinescu, a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Andreea Marin, fosta sotie a tatalui sau. 

Intr-un interviu pentru viva.ro, Radu Stefan Banica a vorbit cu mult respect si admiratie despre toti membrii familiei sale. El a subliniat relația speciala pe care o are cu sora sa, Violeta, pe care a descris-o ca o persoana talentata si ambitioasa. Cu toate acestea, Radu Stefan a dezvaluit ca nu are planuri de a canta alaturi de sora sa mai mica.

"Violeta nu este in domeniul muzicii, ci este concentrata pe politica si avocatura. Deci nu cred ca vom canta vreodata impreuna", a mentionat tanarul artist.

Planurile de viitor ale Violetei includ continuarea studiilor si dezvoltarea pasiunilor sale, iar Radu Stefan este convins ca sora sa va avea un viitor stralucit.

In legatura cu Andreea Marin, Radu Stefan a marturisit ca o apreciaza foarte mult. El a subliniat ca o respecta pe fosta sotie a tatalui sau si o considera o persoana puternica si dedicata.

 "Este un om extraordinar. Am fost la gala ei si voi participa ori de cate ori voi avea ocazia", a adaugat el.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Andreea marin

Articole recomandate

Citeste si despre