Cum se simte Emily Burghelea, dupa ce a fost operata. I-a fost montata o tija la nivelul capului

/ / Modificat: 2024-07-08
Cum se simte Emily Burghelea, dupa ce a fost operata. I-a fost montata o tija la nivelul capului

 

Emily Burghelea a trecut printr-o experienta traumatizanta acum peste o saptamana, cand aproape si-a pierdut viata in timp ce se intorcea din vacanta. Dupa incident, a petrecut mai multe zile in spitale, facand toate investigatiile necesare.

Emily s-a intors acasa dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la sfarsitul saptamanii trecute, ca urmare a unui accident de masina in Mauritius. Fosta asistenta TV a trecut prin prima operatie din viata ei, iar sotul ei, Andrei, a fost alaturi de ea, asteptand pe holurile spitalului fara sa plece.

Starea lui Emily Burghelea dupa operatie

In weekendul trecut, Emily a fost operata dupa ce medicii i-au dat un diagnostic sever. In urma accidentului grav, a necesitat o interventie chirurgicala pentru a repara multiplele fracturi din partea stanga a fetei.

Andrei, sotul ei, a fost neincetat alaturi de ea. La intoarcerea acasa, Emily a primit ajutor si de la soacra sa.

„Prima mea operatie a decurs bine si sunt optimista. Sper sa ma obisnuiesc repede cu noua mea prietena, tija, vom petrece mult timp impreuna. Noaptea aceasta va fi probabil dificila, dar ce a fost mai greu a trecut. Ma simt bine. Va multumesc pentru gandurile bune. Energia voastra pozitiva ma ajuta foarte mult, o simt si ma vindeca!”, a scris Emily pe Instagram.

Andrei, sprijinul constant al lui Emily Burghelea

In momentul accidentului, Emily era in masina cu nasa ei, restul familiei fiind deja la aeroport. De la zborul spre Romania, Andrei nu a scapat-o din ochi pe Emily, fiind alaturi de ea la orice ora si pentru orice nevoie.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Operatie Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre