Cum si-a cunoscut Lavinia Milosovici sotul: “Am fost prieteni de la gradinita”

/ / Modificat: 2024-07-04
Cum si-a cunoscut Lavinia Milosovici sotul: “Am fost prieteni de la gradinita”

 

Lavinia Milosovici are in palmares 19 medalii mondiale si olimpice si a fost considerate cea mai valoroasa gimnasta romana a anilor 1990. Aceasta este casatorita cu Cosmin Vanatu, alaturi de care are doi copii. Se pare ca acestia se cunosc inca de la gradinita.

Lavinia Milosovici si-a cunoscut sotul la gradinita

Lavinia Milosovici primea aurul in 1992, dupa finala la sol. Fosta gimnasta a plecat din Deva pe cand avea doar 6 ani, iar drumul catre performanta nu a fost unul usor. Totusi, ea l-a regasit pe cel care urma sa ii devina sot dupa 16 ani, dupa ce il cunoscuse la gradinita. 

“Cu Cosmin am fost prietena de la gradinita. La 6 ani am plecat la Deva si i-am lasat libertate sa faca ce vrea timp de 16 ani (rade). La gradinita eram mereu impreuna. Am si un semn de la el, cand alergam si m-am dat cu capul de chiuveta, ca voia sa ma prinda. Atunci mi-am spart capul, zice ca m-a insemnat pentru viitor (rade).  Dupa 16 ani ne-am intalnit. Atunci cand au plecat bunicii lui m-au rugat sa nu-l uit niciodata si n-am facut-o.”, a spus ea pentru Unica.ro. 

Lavinia este o mama panicoasa

Fosta gimnasta si Cosmin Vanatu au impreuna doi copii, pe Cosmin, in varsta de 12 ani, si Andrei, de 8 ani. In 2008, cei doi au infruntat o tragedie, cand fiica lor, Denisa, s-a stins din viata. Cand vine vorba despre cum este ca mama, aceasta a explicat: 

“Ma mai panichez uneori, cand mai sunt bolnavi, dar mergem la doctor. Tot ce-si doreste o mama este ca fie copiii bine. Multumesc lui Dumnezeu, in afara de niste raceli n-au avut nimic! Se mai lovesc la fotbal, dar atat. Sunt o mama fericita, sunt mandra de baietii mei. Sunt copii foarte buni si cuminti, am mari asteptari de la ei, sper sa ajunga acolo unde isi doresc.”

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sot si sotie

Articole recomandate

Citeste si despre