Daliana si Razvan Simion, detalii despre relatia lor dupa ce s-au casatorit: “Am simtit ca este sotul meu”

/ / Modificat: 2024-09-11
Daliana si Razvan Simion, detalii despre relatia lor dupa ce s-au casatorit: “Am simtit ca este sotul meu”

Daliana si Razvan Simion s-au bucurat de o nunta ca in povesti, insa organizata cat se poate de discret. Ulterior, cei doi au avut parte de o luna de miere linistita, iar acum s-au intors in Romania pentru a relua diferitele proiecte pe care le au. Totusi, acestia au facut dezvaluiri despre superba poveste de dragoste pe care o traiesc.

 

Daliana si Razvan Simion, detalii despre relatia lor

Cei doi au optat pentru liniste atunci cand vine vorba despre luna de miere, caci, de-a lungul timpului, au vizitat numeroase locuri si nu si-au dorit sa fie obositi in aceasta vacanta.

 

“Suntem linistiti. De cand suntem impreuna, noi am devenit cel mai important proiect al nostru. Ne place parcursul ultimilor ani, insa a fost ceva consum energetic, macar am avut claritate in a sti cum sa ne investim energia fara sa mai facem risipa. Ne-am indragostit ireversibil de New York, de Japonia,

Insa luna de miere ne-am dorit sa fie terapeutica, asa ca am optat pentru Asia. Acolo timpul nu se grabeste, comuniunea om-natura are inca multe povesti de spus. (…) Asa cum ne-am asteptat. Excelent. Bali e parte din povestea noastra si ne straduim sa ne dam voie chiar sa lenevim, caci nu e nimic mai placut decat zabava in luna de miere. Avem si locuri unde acumulam informatii si alergam zile intregi. Asa ajungem sa ne intoarcem acasa mai obositi decat am plecat. Am hotarat ca, de data aceasta, sa lasam lucrurile in voia lor si a fost extrem de linistitor.”, au dezvaluit cei doi pentru Viva!.

 

Mai mult, Razvan Simion a punctat ca si-a dat seama destul de repede ca Daliana este femeia care ii poate aduce liniste si implinire:

“Daliana: Eu am simtit ca el este sotul meu.

Razvan: Nu pot spune ca eu gandeam in termeni de sot, sotie, casatorie, insa am simtit ca ea este femeia alaturi de care imi pot cladi linistea si implinirea.”

Ce au spus despre nunta

Cei doi au vorbit si despre nunta frumoasa pe care au avut-o, explicand ca au muncit impreuna pentru a se asigura ca evenimentul este organizat ca la carte:

“Am avut cea mai frumoasa nunta, insa numai noi stim cat am muncit la fiecare detaliu. Daliana a amplasat mesele si aranjamentele florale in programe 3D pentru a se asigura ca vor respecta proportii echilibrate si ca spatiul va fi unul armonios. Eu m am ocupat de latura artistica, de armonie si ambianta. Un spirit pragmatic si unul artistic pot face echipa buna atat timp cat nu intra peste competentele celuilalt. (zambeste) Cu invitatii nu a fost usor, caci trebuia sa ne incadram in limita celor 56 de locuri la masa. I-am ales intuitiv si deopotriva pragmatic. Nu am vrut sa declansam orgolii, sa cream obligatii, mai ales ca am impus un cod vestimentar black tie.”

 

Sursa foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Relatie cuplu Casatorie Sot si sotie

Articole recomandate

Citeste si despre