Dan Cruceru o sustine pe fiica lui, Sophia, pentru a studia in afara tarii: “Noi, parintii, va trebui sa induram asta”

/ / Modificat: 2024-06-05
Dan Cruceru o sustine pe fiica lui, Sophia, pentru a studia in afara tarii: “Noi, parintii, va trebui sa induram asta”

 

Dan Cruceru a prezentat primul sezon Survivor, insa a renuntat la plecarile pentru proiectele televizate pentru a petrece mai mult timp cu micutii sai, Sophia si Dan Cristian. El se bucura de o rubrica la “Vorbeste lumea”, dar este si influencer de parenting si antreprenor. 

Dan Cruceru, despre copiii sai

Sophia, fiica lui Taticool, asa cum este cunoscut pe social media, isi doreste sa studieze in strainatate. Dan Cruceru o sustine pe micuta in acest demers si investeste in pasiunile pe care le are aceasta. Mai mult, el considera ca este important ca parintii sa nu isi construiasca viata in jurul copiilor. 

“Sophia: Eu chiar am multe ganduri de a studia in strainatate! Imi place sa descopar si ma gandesc ca pe partea de comunicare ai mai multe optiuni mai avansate. M-as duce in strainatate, dar in acelasi timp vreau sa raman si acasa!

Dan Cruceru: Tati investeste in copiii lui astfel incat ei sa fie independenti. Daca vor alege sa aiba drumul Americii si acolo sa isi gaseasca succesul, noi, parintii, va trebui sa induram asta. Important este sa nu ne construim viata in jurul lor, ci noi, parintii, sa ramanem bine astfel incat dupa ce zboara puii sa avem propria viata in continuare. Investesc foarte mult!

Nu exclude varianta liceului facut in afara tarii

In plus, Dan Cruceru nu exclude varianta de a o trimite pe Sophia sa faca liceul in alta tara. Totusi, totul depinde de cat de independenta este micuta la momentul respectiv. 

“Ea are deja niste competitii in Anglia la care participa. Vara asta merge in tabara in Londra. Planul este ca facultatea, clar, sa fie in afara! Vedem si la liceu, acolo depinde cat de independenta este. Totusi, asta se va intampla daca va avea rezultate suficient de bune pentru ca tati nu plateste daca nu exista si inclinatie! Inclinatia se vede in rezultate.”, a mai spus Dan Cruceru. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Studii copii Educatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre