Dana Marijuana si fiica ei locuiesc intr-un container la malul marii: "Desi am putin ma simt mult mai bogata"

/ / Modificat: 2024-01-08
Dana Marijuana si fiica ei locuiesc intr-un container la malul marii:

Regina a hip-hopului in anii '90, Dana (Marijuan) Coteanu s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni. Acum, artista traieste la malul marii, in Vama Veche, intr-un container, alaturi de fiica ei, Iris. Chiar daca nu locuieste in lux, Dana spune ca este multumita cu ceea ce are acum si ca se simte mai bogata si mai fericita ca oricand. 

In ce conditii traiesc Dana Marijuana si fiica ei, Iris, de cand s-au mutat la Vama Veche

Dana Marijuana a renuntat la agitatia din Capitala pentru una linistita in Vama Veche. Dana Marijuana si fetita ei in varsta de 8 ani, Iris locuiesc, acest moment, intr-o casuta de tip container. Odata cu venirea frigului, Dana Marijuana a adaugat noi dependinte locuintei modeste in care locuieste.

Dana a marturisit ca a cumparat o soba pentru a asigura incalzirea noii sale locuinte, dar si o lampa pe baterii, care ii este de mare ajutor fiicei sale atunci cand isi face temele.

„La mare, aici, unde ne-am mutat suntem foarte bine, lucrurile s-au asezat cu totul. Avem o soba cumparata pe care am pus-o aici in camera unde stam si e bine pentru ca degaja caldura. Cu lumina am rezolvat si cu ea. 

Momentan avem o lampa pe baterii unde Iris face temele si ne descurcam. Tehnologia a evoluat mult, deci nu ne facem probleme, dar pe viitor o sa vedem cum facem si cu lumina sa fie mai bine decat ne este acum”, a marturisit Dana Marijuana, in urma cu putin timp, pentru click.ro.

Chiar daca nu traieste in lux, Dana a marturisit, emotionata, ca se simte mult mai bogata asa si este multumita de alegerile sale. 

„Acum sunt foarte bine, desi am putin ma simt mult mai bogata decat atunci cand aveam mai mult. Trec printr-o perioada buna a vietii mele”, a mai spus artista.

Dana Marijuana: „Noi suntem fericite si multumite! Gura lumii rele nu o astupa nici pamantul”

Asa cum era de asteptat, aceasta nu este scutita de critici cu privire la stilul sau de viata nonconformist. Dana Marijuana le-a transmis recent un mesaj dur celor care o critica pentru conditiile in care locuieste alaturi de fiica ei:

„Noi suntem foarte fericite, avem de toate, zilele astea rezolv si cu lumina si caldura, ce atata tam tam comenteaza unii aiurea...mie mi se par super inapoiati,in zilele noastre exista n modalitati de a avea lumina si caldura fara sa fii acordat la stat. Mai mentionez: am soarele,am luna,am cerul instelat,am aer curat,am peisaje de nedescris,am liniste sufleteasca,am mai mult decat imi pot imagina.Da suntem fericite si multumite.Va pup si va iubesc,iar gura lumii rele nu o astupa nici pamantul", a scris artista pe Facebook.

Dana Marijuana are planuri de nunta 

In plan amoros, Dana Marijuana are planuri marete. Isi doreste sa faca nunta cu iubitul sau, cu care in prezent are o relatie la distanta, caci el locuieste in Bucuresti. 

„Sunt foarte fericita langa iubitul meu pentru ca el nu ma lasa niciodata in momentele grele din viata mea. Pana acum asta mi-a demonstrat! Eu mi-as dori ca la finalul verii sa fie nunta. Sa nu fie nici prea cald, nici prea frig, dar sa vedem acum, dar sigur ne casatorim.

Este batuta in cuie nunta, doar ca nu este fixata data. Este extraordinar ce mi se intampla acum. Simt ca traiesc o a doua tinerete”, spunea cantareata de hip-hop, pentru aceeasi sursa mentionata mai sus.

  • Surse: click.ro, viva.ro, facebook.com
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Monden

Articole recomandate

Citeste si despre