Dana Rogoz, detalii despre cum isi creste copiii alaturi de sotul ei, Radu Dragomir: "Se vorbeste mult prea mult in generatia lor despre bani"

/ / Modificat: 2024-05-20
Dana Rogoz, detalii despre cum isi creste copiii alaturi de sotul ei, Radu Dragomir:

 

Dana Rogoz a reusit sa isi construiasca o frumoasa familie punand pasiunea pe care a pus-o si in cariera ei de actrita. Vedeta este atenta la tot ce face atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Aceasta se bucura de doi copii alaturi de cel care a cucerit-o, Radu Dragomir. 

Dana Rogoz, detalii despre Vlad si Lia

Dana Rogoz traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Radu Dragomir, iar din familia construita de cei doi fac parte Vlad, in varsta de 10 ani, dar si micuta Lia, in varsta de 4 ani. Actrita a punctat ca spera ca acestia sa isi gaseasca propriul drum pe care sa il urmeze din pasiune, la fel cum a facut si ea.

De asemenea, vedeta considera ca se discuta prea mult in noua generatie despre resursele financiare. Aceasta considera ca nu trebuie ca obiectele scumpe sa fie prioritizate in viata copiilor, ci, mai degraba, lucrurile care ii fac fericiti. 

„Mi-ar placea sa-si gaseasca un drum al lor, o pasiune, si sa o faca cu aceeasi vointa si ambitie si perseverenta cu care am facut eu lucrurile pana in momentul acesta. Orice ai alege, sa alegi cu iubire si cu pasiune. Se vorbeste mult prea mult in generatia lor despre bani.

Este ceva care pe mine ma ucide. Cand aud copii de varsta lui Vlad, aleg un obiect nou: ‘Cat costa?’. Asta e prima intrebare? Cum functioneaza? Noi n-am avut educatie financiara, dar ei au trecut in cealalta parte, sincer. Incerc sa nu prioritizeze lucrurile astea in viata. Cred ca, la un moment dat, te aduce intr-un sentiment de nefericire personala. Trebuie sa nu uiti ce-ti place cu adevarat, ce iubesti si ce ai vrea sa iubesti pe termen lung.”, a spus Dana Rogoz, pentru Unica.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Bani copii

Articole recomandate

Citeste si despre