Dani Otil si Gabriela Prisacariu, prima imagine cu chipul baietelului lor

/ / Modificat: 2021-11-28
Dani Otil si Gabriela Prisacariu, prima imagine cu chipul baietelului lor

Gabriela Prisacariu si Dani Otil sunt cei mai fericiti parinti. De cand a venit pe lume baietelul lor Luca Tiago nu isi mai incap in piele de fericire. Prezentatorul TV de la Neatza este un tatic foarte implicat si petrece foarte mult timp alaturi de baietelul sau. 

Nu da inapoi de la nimic si o ajuta pe sotia lui la toate treburile in ceea ce priveste baietelul. Daca pana acum cei doi nu au dorit sa arate chipul micutului Tiago, Gabriela le-a facut fanilor sai o surpriza uriasa si le-a aratat pentru prima oara fata bebelusului. Luca seamana foarte mult cu mamica lui si este numai un zambet, care ii scoate in evidenta gropitele dragalase. 

Cei doi sunt fascinați de cel mic, iar viața lor s-a schimbat total de când acest suflețel a venit în viața lor. La fotografie a reacționat și Dani Oțil în stilul său caracteristic: “Are gropite?! Acu vad. E închiriat pt poză? Nu e al meu 😂😂”.

De când a născut, Gabriela Prisăcariu a publicat o mulțime de imagini cu băiețelul său, dar de cele mai multe ori îi acoperea chipul cu emoticoane.

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre