Daniel Pavel si Ana Maria Pop s-au casatorit! Imagini spectaculoase de la nunta prezentatorului Survivor Romania

/ / Modificat: 2024-06-10
Daniel Pavel si Ana Maria Pop s-au casatorit! Imagini spectaculoase de la nunta prezentatorului Survivor Romania

 

Nu doar Daliana Raducan si Razvan Simion si-au unit destinele weekend-ul acesta. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania, si Ana Maria Pop s-au casatorit civil si religios, pe 8 iunie!

Evenimentul a avut loc intr-un cadru de poveste, iar alaturi le-au fost prieteni, familia si oameni importanti din viata lor. Cununia civila a avut loc pe malul lacului Snagov si, dupa ce au spus DA, proaspat casatoriti, Daniel si Ana au plecat cu barca pe lac. Ceremonia religioasa a avut loc intr-o biserica tot din Snagov, iar petrecerea de nunta la Palatul Snagov, acolo unde proaspetii casatoriti s-au distrat pana in zori alaturi de cei 400 de invitati.

„Sunt momente in care, de exemplu, in Survivor facem lucruri foarte dinamice, foarte puternice si eu simt nevoia sa ma descarc pentru ca tin foarte mult la concurenti, la echipa si ma descarc. Si imi dau seama ca de fapt, in esenta nu am cu cine, pentru ca ea nu este un partener de lupta. E un partener de viata realmente, deci asta e Ana: partener de viata, tandra, blanda, frumoasa”, a marturisit Daniel Pavel emotionat pentru Unica.

daniel-pavel-s-a-casatorit

daniel-pavel-s-a-casatorit

Daniel Pavel si Ana Maria Pop au avut cununia civila pe malul lacului Snagov. Mireasa a fost condusa de tatal ei, catre locul in care i-a spus DA alesului inimii sale. La finalul ceremoniei, dupa ce au devenit sot si sotie, cei doi indragostiti au plecat cu barca pe lac. Mirii au avut doua perechi de nasi, domnisoare si cavaleri de onoare. Pe lista de invitati s-au numarat Jorge si Ramona Prodea, Adela Popescu si Radu Valcan si nelipsit a fost si Zanni, castigatorul Survivor.

daniel-pavel-s-a-casatorit

Fiul prezentatorului a lipsit de la nunta: „Am avut ochii in lacrimi… e o realitate!” 

Marele absent de la nunta a fost fiul lui Daniel Pavel, care nu i-a putut fi alaturi tatalui sau. Potrivit prezentatorului TV, Antoniu nu a putut participa la marele eveniment din cauza faptului ca are de sustinut un examen important la Viena.

„Am avut ochii in lacrimi… e o realitate. Acum m-a sunat baiatul meu, are examen, e la Viena, si n-a putut sa vina… m-a emotionat. Mireasa, adusa de tata, nu stiu… la un moment dat am inceput sa plang. Si voi plange. Asa ceva nu se intampla. Am avut mari emotii si e doar prima etapa din trilogie… adica inteleg ca mai vin”, a spus Daniel Pavel pentru Unica.

daniel pavel si fiul sau, antoniu

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop este absolventa a Facultatii de Drept din Cluj-Napoca. A renuntat, insa, la cariera de avocat pentru a-si urma visul de a deveni actrita, potrivit VIVA!. In 2014 ea a absolvit un curs de actorie si chiar a aparut in filmul „Palatul Pionierilor”, productie prezentata la Cannes.

In prezent, Ana Maria Pop lucreaza ca chief operating officer in cadrul unei companii ce s-a lansat pe piata din Romania in 2016.

„Este o poveste lunga. Am inceput Dreptul la Universitatea Bucuresti, dar m-am intors in Cluj in anul III, unde am si terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat si alte trei cursuri de specializare. Dupa examenul de intrare in Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar si am continuat sa merg pe acest drum si dupa ce am promovat examenul de definitivat.

Cursul drumului meu in avocatura s-a schimbat in momentul in care am primit propunerea de a ma reloca la Bruxelles pentru un proiect european, insa pentru a putea accesa aceasta functie care era incompatibila cu statutul de avocat am fost nevoita sa ma suspend temporar din avocatura, pe durata proiectului.

Din pacate, proiectul in cauza nu a mai primit finantare si astfel am revenit la Bucuresti, unde locuiau si parintii mei. M-am trezit in Bucuresti, suspendata din avocatura si pusa in situatia de a alege intre reactivarea in profesie sau oferirea de consultanta juridica pentru companii”, a povestit Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, pentru revista Luxury.

Cum s-au cunoscut Ana Maria Pop si Daniel Pavel

Ana Maria Pop si Daniel Pavel sunt impreuna de aproape doi ani. Cei doi s-au cunoscut in septembrie 2021, la o petrecere mondena, insa la inceput au fost doar prieteni. Nu s-au gandit ca intre ei s-ar putea infiripa o poveste de dragoste, mai ales ca locuiau la distanta unul fata de celalalt: el in Viena, iar ea in Bucuresti.

daniel pavel si ana maria pop

Ei bine, nu a durat mult pana cand Ana Maria Pop si Daniel Pavel sa se indragosteasca unul de celalalt si sa isi dea seama ca sunt suflete pereche. Cei doi s-au logodit anul trecut, in 2023, in Republica Dominicana.

„Eram pe nisipul fierbinte dominican, ea fiind alaturi de mine in sezonul precedent. Cum petreceam mult timp impreuna, mi-am dat seama ca relatia a ajuns la nivelul superior, in care suntem pregatiti sa facem urmatorul pas. Ca orice om obisnuit cu scrisul, am scos o carioca si pe niste bucati de carton pe care le avem la Survivor, am facut un prim pas scriind cererea. Apoi am avut nevoie de timp pentru a astepta inelul, iar pentru buna realizare a acestor actiuni am avut nevoie si de complici', a povestit Daniel Pavel, intr-un interviu in exclusivitate pentru revista TV Satelit.

  • Surse: viva.ro, unica.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nunta Casatorie Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre