David Popovici, detalii despre iubita lui. Cum l-a ajutat in cariera

/ / Modificat: 2024-08-03
David Popovici, detalii despre iubita lui. Cum l-a ajutat in cariera

David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, fiind primul campion olimpic din istoria inotului masculin romanesc. Cand vine vorba despre viata personala, el traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Taisia Nituleasa, care ii este mereu alaturi. Tanara l-a ajutat pe sportiv sa aleaga simbolul care sa il reprezinte in cariera sa.

 

„M-am gandit mult: sa fiu un rechin, un vultur? M-am gandit la ceva alfa. Pradator Apex (n.r. – specie de animal aflata in partea de sus a lantului lui trofic). Ce ar trebui sa fiu? O balena ucigasa? O orca? Un crocodil…?

Apoi, prietena mea mi-a sugerat o idee, si nu-mi place sa recunosc, dar ea a propus o libelula. O insecta. Frumoasa si delicata. Aluneca fara efort pe suprafata apei. Nici nu inoata, nici nu sta complet in aer. „Prietena mea mi-a spus ca arat ca o libelula. Ele sunt rapide, sunt buni pradatori pentru marimea lor si sunt creaturi inteligente. Nu traiesc doar prin forta bruta. Imi place sa cred ca ma comport ca o libelula: alunecand fara efort. Cea mai frumoasa parte a inotului este ca ma face sa ma simt usor si sa uit de lucrurile rele din viata, de trecut, de viitor si de stres, care este o realitate care ne acapareaza mai devreme sau mai tarziu.”, a spus David Popovici pentru El Pais, potrivit Viva.

Vrea sa ramana in Romania

De asemenea, David Popovici a explicat ca isi doreste sa ramana in tara si sa isi foloseasca imaginea pentru a face ceva bine pentru Romania.

„Vreau sa studiez in Bucuresti. Vreau sa protejez chimia pe care o am cu antrenorul meu. Imi plac oamenii din jurul meu, imi place atmosfera, imi place acest oras, imi place Bucurestiul, e ciudat. Imi place sa ma plimb cu bicicleta prin el.

Este atat de mare incat ma tot pierd. Gasesti cladiri frumoase si gigantice, palate vechi si darapanate, clasice, latine si din perioada comunista, perioada din care nu ne-am revenit pe deplin. Multa opulenta, multi oameni fara adapost care nu au unde sa isi petreaca noaptea si multi oameni bogati care incearca sa se laude cu banii lor, ca si cum asta ar insemna ceva…

Vezi mai multe supermasini in Bucuresti decat in Milano…! Sunt o multime de lucruri de reparat aici. In cele din urma, as vrea sa fiu o voce care sa ajunga la oamenii care au nevoie de ajutor. Cred ca pot sa-mi folosesc imaginea pentru a face ceva bine in tara mea.”, a mai spus el.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri David popovici Relatie cuplu Inot

Articole recomandate

Citeste si despre