De ce a ales Jorge scoli private pentru copiii sai: “Ne concentram pe abilitatile lor”

/ / Modificat: 2024-10-15
De ce a ales Jorge scoli private pentru copiii sai: “Ne concentram pe abilitatile lor”

Jorge si Ramona Podea au aniversat 11 ani de mariaj in luna august. Pe langa o frumoasa povesti de iubire, cei doi se bucura si de un baietel, David, in varsta de 7 ani. De asemenea, fiecare are cate o fiica dintr-un mariaj anterior, Karina, respectiv Ilinca. Cantaretul a preferat ca fiecare copil sa studieze la o scoala privata.

Jorge, detalii despre familia sa

Jorge a avut experienta si cu scolile de stat, caci ambele fete au studiat acolo inainte sa fie mutate la privat. Cantaretul a explicat ca se poate pune accent pe ambilitatile pe care le au copiii, considerand ca invatatul in exces nu este benefic.

“David are 7 ani jumate, e la o scoala privata, e in anul trei, invata in engleza, e pe stilul Cambridge. Partial au fost fetele, pana la un punct au fost ambele la scoala de stat, dupa care am vrut si altceva. Nu stiu daca e mai sigur sistemul privat, dar stiu ca ne concentram pe abilitatile lor si pe ce sunt ei foarte buni.

Consider ca invatatul in exces la toate materiile nu cred ca e benefic si atunci vrem sa ne focusam pe talentele lor, pe ceea ce ei sunt capabili si ii incurajam sa isi descopere pasiunea cat mai repede in viata si sa mearga pe drumul acela. Sa fie cei mai buni in domeniul acela, pentru ca eu nu vreau sa fie cei mai buni la toate materiile. Vreau sa fie ei foarte buni in ce fac si sa le placa ceea ce fac, pentru ca atunci cand iubesti ce faci, nu simti ca muncesti si lucrurile vin natural si usor. Iti faci si tu misiunea, ca de aceea vii aici sa creezi ceva, sa lasi ceva in urma.”, a spus el pentru Ciao.

Cat despre banii de buzunar pe care ii primesc copiii, el a dezvaluit:

“ “Karina are bani de buzunar, normal, ii dam si eu si maica-sa, nu e asta vreo problema, nu a existat niciodata. Asta e norocul lor ca iau din doua parti, mai putin David. Ambele fete iau din doua parti, spaga lor.”

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: Wowbiz

Taguri Scoli Vedete copii Educatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre