De ce considera Amna ca este bine sa fie prietena cu fiul sau, David

/ / Modificat: 2024-08-01
De ce considera Amna ca este bine sa fie prietena cu fiul sau, David

In urma cu 10 ani, Amna devenea mamica si aducea pe lume un baietel minunat. Vedeta il creste singura pe David, astfel ca incearca sa aiba o relatie cat mai buna cu acesta. Artista a punctat ca este important sa il trateze pe micut ca pe prietenul sau si sa comunice cat mai bine cu acesta.

 

„Descopar foarte multe etape la mine cand vine vorba de David. Odata ce creste, si mai ales ca e baiat, simti ca se transforma intr-un barbatel. Acum e o alta etapa. Acum simt ca am un prieten. Simt ca e un fel de frate mai mic, este extraordinara relatia. Toti psihologii spun ca nu esti prieten cu copilul. Eu cred ca esti prieten cu copilul. Cred ca trebuie sa ai o comunicare super deschisa cu copilul. Important e cum mentii prietenia asta pe parcurs, in preadolescenta, adolescenta si mai ales cand devine adult. Ca tu sa ai o relatie de prietenie cu copilul tau atunci cand el devine adult, trebuie sa fii prieten cu el de cand e mic. Eu asta cred ca asta ar fi trebuit sa invete si generatia parintilor nostri”, a spus Amna pentru Unica.

 

Se foloseste de puterea exemplului

De asemenea, Amna considera ca puterea exemplului este importanta atunci cand vine vorba despre modul in care isi creste copilul. Vedeta a explicat ca David a imprumutat multe lucruri de la ea.

 

„Copilul, pentru ca a avut puterea exemplului la mine, isi cere iertare ori de cate ori greseste. Mai mult, tatal meu a invatat sa-si ceara si el iertare la copil dupa ce a vazut ce bine functioneaza. Ei copiaza ceea ce vad nu ceea ce le spunem noi sa faca”, a adaugat cantareata.

 

Amna, despre faptul ca este mama singura. Ce provocari intampina

Amna il creste singura pe fiul sau, David, in varsta de 10 ani. Vedeta face o multime de sacrificii pentru ca baiatul ei sa aiba parte de tot ce este mai bun. Aceasta incearca sa jongleze atat cu partea de mama, cat si cu drumul profesional pe care l-a ales.

 

„Situatia mea e una aparte. Sunt plecata foarte mult de acasa. O gestionez asa cum pot eu mai bine. Cumva le duc la bun sfarsit. Din afara par mult mai in echilibru decat sunt ele in interior. Nimeni nu e in pielea ta si nici tu nu esti in pielea altuia. Nu iei locul nimanui si nimeni nu poate sa-ti ia locul”, a spus artista pentru Unica.

 

Care este cea mai importanta lectie pe care vrea sa i-o ofere fiului sau

De asemenea, Amna a punctat ca vrea sa isi creasca fiul cat se poate de frumos, mai ales pentru ca vrea ca David sa nu fie interesat de partea materiala a oamenilor.

 

“As vrea sa pot sa-l cresc atat de frumos incat sa nu se intereseze atat de tare de partea materiala a oamenilor. Sa stea de vorba cu un om doar pentru ca e potent financiar sau pentru ca are o functie. Sa vada mai mult de treaba asta. Si sa inteleaga, cand urci pe scara asta a vietii, cat de impecabil trebuie sa fii in comportamentul tau, in ceea ce spui, faci, oferi si in cum iti tratezi munca si pe oameni in general. Tu trebuie sa fii lumina cand treci pe acolo. Vreau ca atunci cand coboara, pentru ca viata e in sus si in jos incontinuu, nu se opreste niciodata sus sau jos, sa doarma linistit. Sa stie ca el a fost impecabil atunci cand a urcat si cand coboara el este curat. Asta-mi doresc din toata inima. Daca reusesc, cred cu adevarat ca i-am oferit cei 7 ani de acasa”, a mai spus Amna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Relatia copii parinti Prieteni copii

Articole recomandate

Citeste si despre