De ce locuieste Alexandra Ungureanu cu mama ei, desi si-a cumparat propriul apartament. Artista are 42 de ani

/ / Modificat: 2024-07-24
De ce locuieste Alexandra Ungureanu cu mama ei, desi si-a cumparat propriul apartament. Artista are 42 de ani

 

De ce locuieste Alexandra Ungureanu cu mama ei, desi si-a cumparat propriul apartament. Artista are 42 de ani, Alexandra Ungureanu, detine un apartament aproape finalizat, insa continua sa locuiasca cu mama sa.

Intr-un interviu recent, Alexandra Ungureanu a explicat motivele pentru care nu s-a mutat inca in propria locuinta. La 42 de ani, cantareata locuieste in casa mamei sale, deoarece apartamentul ei, desi amenajat, nu a avut inca timpul necesar pentru a face ordine si curatenie.

„As putea oricand sa ma mut, apartamentul este in 85% proportie gata, doar ca trebuie facuta curatenie, trebuie mobilata logia si accesorizat. Dar eu pot sa locuiesc acolo de mult timp, doar ca am vrut sa fie impecabil si de asta nu m-am mai mutat, dupa care n-am mai avut timp efectiv. Deci el e aproape gata demult”, a spus Alexandra Ungureanu, pentru unica.ro.

„Uite si acum, in seara asta, trebuie sa ma duc pana la apartament sa iau haine, pentru ca am o filmare. Am reusit un inventar destul de corect si precis. Imi mai aduc aminte, ma mai uit prin poze mai vechi si mai tin minte, stiu exact ce-i acolo si ce-i aici, evident cele care sunt la mama sunt cele pe care le port cel mai des. Cum s-a facut schimbul de sezoane, incarc masina, le duc pe alea de iarna, pulovere, tricotaje, hainutele groase le-am dus acolo, stau bine si stiu ce am aici. Si mai sunt niste lucruri care din cand in cand dispar ca intr-o gaura neagra. Nu se mai gasesc nici acolo, nici acolo.

Nu le mai gasesc pur si simplu, ele se pierd undeva intre aceste multe drumuri. Dispar intr-o gaura neagra cum am zis si sunt niste rochii, niste pantaloni, niste genti, nu multe, dar nu dau de ele si cu siguranta o sa le gasesc intr-o zi intr-un loc unde nici cu gandul nu m-am gandit sau o sa uit de ele”, a spus cantareata.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata Mama si fiica

Articole recomandate

Citeste si despre