De ce nu o arata Gina Pistol pe fetita ei, de fapt. Prezentatoarea a dezvaluit motivul: "Ma gandesc si la energii"

/ / Modificat: 2024-09-02
De ce nu o arata Gina Pistol pe fetita ei, de fapt. Prezentatoarea a dezvaluit motivul:

 

Gina Pistol si Smiley formeaza o frumoasa familie si se bucura de o fiica, Josephine. Cei doi isi adora micuta si petrec orice moment liber alaturi de aceasta, insa prefera sa nu ii posteze chipul in mediul online.

De ce Smiley si Gina Pistol nu isi expun fetita in mediul online

Fanii de multe ori s-au intrebat cu cine seamana micuta Josephine, insa Smiley si Gina Pistol au preferat sa nu dezvaluie o fotografie cu fata micutei pana acum. Iata ca prezentatoarea de televiziune a dezvaluit motivul!

”Nu vreau sa o arat in mediul online. Consider ca nu o ajuta cu nimic. Ma gandesc si la energii, dar ai vazut ca noi suntem oameni mari, iar uneori ne este greu sa gestionam ce se intampla in mediul online. De ce sa ii fac asta copilului meu, cand el acum isi formeaza personalitatea, partea emotionala? Nu vreau sa o expun la niste chestii care nu o ajuta”, a spus Gina Pistol pentru Cancan. 

Ce spune despre reguli

De asemenea, vedeta a punctat ca micuta este rasfatata, insa exista si cateva reguli pe care trebuie sa le respecte:

”Amandoi o rasfatam exact cat trebuie si impunem reguli cand trebuie. Consider ca avem o relatie foarte echilibrata cu ea. E un copil adorat, iubit, doar ca ii impunem si reguli. Cred ca regulile sunt sanatoase. Top trei reguli ar fi: fara ecrane, fara zahar si am invatat-o atunci cand are tantrumuri sa-mi spuna ce simte.”

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol

Articole recomandate

Citeste si despre