De ce nu poate Andreea Balan sa devina mamica pentru a treia oara, de fapt

/ / Modificat: 2024-08-01
De ce nu poate Andreea Balan sa devina mamica pentru a treia oara, de fapt

Andreea Balan a facut stop cardiac atunci cand a nascut-o pe a doua fetita, iar aceasta drama a mai adus alte probleme. Vedeta a aflat ca nu mai poate sa devina mama pentru a treia oara din cauza complicatiilor. Totusi, aceasta se bucura din suflet de micutele sale, Ella si Clara, iar iubitul ei, Victor Cornea, nu isi mai doreste copii din cauza programului incarcat pe care il are. De asemenea, tenismenul are un baietel.

 

Superba vedeta a avut doar cuvinte de lauda de spus de copilul pe care il are Victor Cornea, punctand ca acesta este crescut frumos de mama lui. Artista a punctat ca inca de la prima intalnire Victor Cornea i-a spus ca este tatic si ca nu isi mai doreste alti mostenitori, tinand cont ca s-a axat pe a deveni cat mai bun in domeniul sau.

 

„Este multa pasiune intre noi. Suntem tineri, frumosi. Eu si Victor avem trei copii. Nu pot sa spun de baietelul lui ca este copilul meu. Este crescut foarte frumos de mama lui, Irina. Este un baietel foarte educat si bine crescut, dar atata timp cat are si el un baietel, noi am inchis acest capitol. Nu-si doreste (n.r. copil). De la inceput, de la prima intalnire mi-a spus ca el are un baietel, ca are 30 de ani, este in plina ascensiune si ca nu ar putea, cel putin in urmatorii 6/7 ani. Ei se retrag pe la 38-40 de ani. Nu te mai tine corpul. Eu am suferit un stop cardiac la nasterea Clarei si dupa aceea au mai fost trei operatii pentru ca nu ma vindecam si trebuiau sa intre si sa curete. De atunci eu nu mai pot sa fac copii.”, a marturisit Andreea Balan, in cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, potrivit Viva.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan copii Andreea balan despre nastere Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre