De ce prefera Oana Mosneagu si Vlad Gherman sa stea in chirie, chiar si dupa nunta

/ / Modificat: 2024-07-04
De ce prefera Oana Mosneagu si Vlad Gherman sa stea in chirie, chiar si dupa nunta

 

Oana Mosneagu si Vlad Gherman si-au unit destinele la inceputul lunii iunie intr-un cadru de poveste. Cei doi s-au bucurat de un eveniment superb, unde au participat oamenii care isi doreau sa ii vada in acest moment important. Totusi, chiar daca s-au casatorit, cei doi prefer sa locuiasca in chirie momentan. 

Vlad Gherman si Oana Mosneagu, dezvaluiri dupa casatorie

Vlad Gherman si Oana Mosneagu detin 5 garsoniere pe care le-au inchiriat, fiind interesati de domeniul imobiliarelor. Totusi, cei doi prefera sa locuiasca in chirie. Totusi, actorul a dezvaluit ca, la un moment dat, o sa cumpere ceva doar pentru ei, insa ar prefera sa plateasca chiria la un apartament mai mare, de 3 camere.

“Cred ca doi ani, cel putin, chiar strangem. Mai mult decat atat, am inceput sa investim in imobiliare, am ajuns la a cincea garsoniera. Faci un ban, dar stii ca nu-l mai ai. Nu, e cea mai buna investitie, dar urmeaza si sa luam ceva al nostru, chit ca ori ne-am muta provizoriu intr-o chirie mai mare, un apartament cu trei camere.”, a spus el pentru Cancan. 

Ce spun despre copil

Momentan, Vlad Gherman si Oana Mosneagu vor sa isi ofere timp si liniste dupa toata agitatia prin care au trecut cu nunta. Totusi, cei doi nu refuza idea de a deveni parinti. 

“Vlad Gherman: Nu ca se lucreaza, dar nici nu ne ferim. Daca se intampla, se intampla.

Oana Gherman: Ne dorim, anul asta inca nu, pentru ca vrem putin timp pentru noi, dupa toata agitatia.”, au dezvaluit cei doi.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Monden

Articole recomandate

Citeste si despre