Destinatia speciala in care merg in fiecare an Romanita Iovan si fiul ei, Albert, in vacanta

/ / Modificat: 2024-06-26
Destinatia speciala in care merg in fiecare an Romanita Iovan si fiul ei, Albert, in vacanta

 

Romanita Iovan si fiul ei, Albert, au o legatura speciala. Cei doi sunt nascuti in aceeasi zi si impart aceeasi pasiune pentru fashion. In fiecare an, mama si fiul petrec o vacanta speciala, intr-o destinatie iubita de multi romani. 

Romanita si fiul ei se pregatesc de vacanta

Albert, fiul Romanitei si al regretatului pilot Adrian Iovan, ii calca pe urme mamei sale, iar in urma cu ceva timp a lansat propria colectie de haine. Si creatoarea de moda are planuri mari pentru anul acesta si urmeaza sa isi prezinte colectia la New York, peste cateva luni. Pana atunci insa, Romanita si Albert se vor bucura de o vacanta mama-fiu, asa cum fac in fiecare an. 

Chiar daca are un program incarcat, creatoarea de moda se pregateste sa plece cateva zile impreuna cu fiul ei in Grecia. Este destinatia lor de vacanta favorita pentru vara si nu rateaza pentru nimic in lume o escapade de cateva zile acolo, in sezonul estival. 

”Urmeaza o vacanta in Grecia, ca in fiecare an. Fara cateva zile in Grecia, nu pot. Nu concep sa treaca vara fara cateva zile in Grecia. Dar am si foarte multa treaba inainte de vacanta, si multa treaba dupa ea si ma gandesc serios”, a declarant Romanita Iovan, pentru viva.ro

”Este anul nostru”

”Dupa prezentarea mea, am trimis filmuletul acolo unde m-am lansat eu, la New York, acum niste ani, in 2007, cand Albert avea un an. Si bineinteles ca ei fac 40 de editii. Practic fac si ei 20 de ani, pentru ca fac doua editii pe an ale acestui eveniment. Si mi-au spus? 'trebuie sa te serbam si pe tine cu 33, si pe noi cu 40 de editii'. Si ma gandesc, sa vad daca am timp sa ma duc in septembrie. O sa fie cam aglomerata perioada aceea, mai ales ca e ziua noastra si plecam de acasa”, a mai adaugat creatoarea de moda. 

”In primul rand, am zis ca anul acesta este anul nostru. Si a inceput asa… frumos. Tot timpul spune (n.r. Albert) ca e anul nostru. Dar e chiar special anul acesta”, a mai spus Romanita. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta copii Mondenitati Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre