Diana Dumitrescu: „Copilul, desi ne aduce niste lucruri foarte frumoase in viata, poate distruge relatia dintre parinti”

/ / Modificat: 2024-07-03
Diana Dumitrescu: „Copilul, desi ne aduce niste lucruri foarte frumoase in viata, poate distruge relatia dintre parinti”

 

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai indragite actrite de la noi. Are un parcurs profesional demn de admirat, dar si o familie frumoasa. De mai bine de 7 ani, actrita traieste o frumoasa poveste dragoste alaturi de Alin Boroi. Cei doi au impreuna un baietel de 5 ani pe nume Carol.

Diana isi iubeste enorm fiul si recunoaste ca inca mai doarme cu acesta, desi este constienta ca acest obieci a cam afectat intimitatea dintre ea si sotul ei. Diana are convingerea ca aparitia unui copil poate schimba multe in relatia intre parinti. Ba mai mult, o poate si distruge, asta daca cei doi nu sunt atenti la anumite lucruri.

Actrita marturiseste ca este dornica sa plece intr-o vacanta alaturi de sotul ei, insa ca acest lucru sa se intample, trebuie sa duca munca de convingere cu fiul ei. Lui Carol nu ii place sa stea prea mult timp departe de parintii sai, mai ales de actrita.

„O sa plecam si prin vacanta, o sa mergem si pe la noi pe la mare pe la bunici. Poate o sa-l invat pe Carol sa doarma la bunica, aici, in Bucuresti si sa plece si mami si tati doua zile, vom vedea, e foarte greu sa-ti faci planuri, pentru ca in general mi se dau peste cap, iar atunci cand mi se dau peste cap ma dezechilibrez.

Am mai plecat asa cu sotul, pana anul trecut mai 'fugeam' cate-un weekend, dar anul acesta tanjim la asta amandoi. E foarte important pentru a consolida relatia in continuare, copilul, desi ne aduce niste lucruri foarte frumoase in viata, poate distruge relatia dintre parinti”, spune Diana Dumitrescu.

Ce isi reproseaza Diana Dumitrescu cu privire la fiul ei

Vedeta considera ca trebuia sa fie mai ferma in trecut, atunci cand fiul ei era mai mic. Acum Carol a crescut si are o personalitate puternica motiv pentru care, astazi, in multe situatii, ii e greu sa ii spuna „nu”.

„Nu imi dau seama, in multe lucruri ma sfatuiesc cu mama si cumva incerc sa imbin comunicarea cu copilul, dar cu Carol e greu, ca el nu prea vrea, daca isi pune ceva in cap e cum vrea el si acum cu asta ma lupt. Ma mai sfatuiesc cu mama, dar cred ca ar fi trebuit sa o ascult pe mama atunci cand era el mai mic si sa-i fi raspuns cu nu, dar am zis ca hai sa merg pe new parenting, sa nu-i tai aripile, sa nu-i invat cu nu, dar nu se poate, e foarte, foarte greu”, a precizat Diana Dumitrescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diana dumitrescu baietel Diana dumitrescu Relatie cuplu copil

Articole recomandate

Citeste si despre