Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, a absolvit facultatea la 45 de ani: „Cel mai frumos cadou de ziua mea"

/ / Modificat: 2023-06-24
Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, a absolvit facultatea la 45 de ani: „Cel mai frumos cadou de ziua mea

Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, si-a refacut viata dupa divort si este o femeie fericita si implinita. S-a recasatorit, iar recent si-a indeplinit unul dintre cel mai mari visuri ale sale: a absolvit Facultatea de Psihologie din Timisoara, chiar in ziua in care a implinit 45 de ani. 

Diana a avut un an dificil, pentru ca a trait mari emotii, mai ales ca si cei doi copii ai sai au examene importante: Evaluarea Nationala si Bacalaureatul.

“Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodata este absolvirea Facultatii de Psihologie cu media 9,90. Astazi, una dintre dorintele care m-au insotit constant de-a lungul vietii mele, cum te insoteste prin viata un bun prieten, pe care il simti langa tine chiar si atunci cand nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm in acesti trei ani, dar am si crescut pe masura, si sunt mandra nu numai pentru realizarile mele, ci si pentru ca pot spune asta fara sa ma simt ridicol, cum m-as fi simtit in trecut.

Am intalnit pe acest drum profesori si mentori extraordinari, de la care am invatat si invat enorm, si nu pot decat sa le multumesc cu recunostinta pentru tot. Si cred ca cele mai multe multumiri le merita copiii mei, care au avut rabdare si intelegere pentru mama lor studenta, mai ales in acest an in care amandoi trec prin cele mai grele provocari, examenul de capacitate si bacalaureatul, dar si sotul meu, care este sprijinul, ancora si busola mea clipa de clipa.

N-a fost usor, si asta este doar inceputul acestui drum, dar as face asta de o mie de ori fara sa clipesc, daca ar trebui s-o iau de la capat…”, a scris aceasta pe Facebook.

Diana s-a transformat total dupa divortul de Razvan Simion 

Diana s-a schimbat radical la aproape 7 ani de la divortul de Razvan Simion. Ea si-a refacut viata alaturi de Radu, cu care are o relatie speciala si se inteleg de minune. Cei doi s-au casatorit in anul 2021, iar cel care a dat vestea a fost sotul Dianei pe o retea de socializare. 

„Da. Suntem o familie!” a notat Radu Bita in dreptul imaginii cu aleasa inimii sale, Diana.

Diana si Razvan Simion s-au despartit in 2015, dupa un mariaj de aproape un deceniu. Cei doi au impreuna o fata, Ianca (17 ani) si un baiat, Tudor (15 ani).

Taguri Absolvent facultate

Articole recomandate

Citeste si despre