Durere imensa pentru Iuliana Tudor. Mama ei s-a stins din viata la 69 de ani: "A fost un OM-lumina"

/ / Modificat: 2023-11-13
Durere imensa pentru Iuliana Tudor. Mama ei s-a stins din viata la 69 de ani:

Prezentatoarea TV Iuliana Tudor trece prin momente grele. Mama vedetei, Elena Tudor, s-a stins din viata in urma unui stop cardiac. Femeia avea probleme grave de sanatate de ani buni. 

Anuntul trist a fost facut chiar de realizatoarea TV, printr-un mesaj emotionant, postat pe retelele de socializare. 

„Cu adanca tristete va transmit ca mama mea s-a stins din viata pe 8 noiembrie, de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. A fost o femeie cu totul speciala. Un om care si-a trait viata frumos, luptand in fiecare zi cu o neputinta fizica extrem de grea. A ales sa traiasca demn, sa nu impovareze pe nimeni cu durerea ei, sa fie sotie si mama si sa ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumina, asa cum foarte frumos a spus, la slujba inmormantarii, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost si va fi in continuare cea mai puternica fiinta si sunt fericita ca sunt fiica unei luptatoare pentru Viata!

Ii multumesc pentru ceea ce sunt, caci ea mi-a daruit enorm: Viata, Dragoste, Indrumare si Educatie, asa cum doar un parinte dedicat in totalitate copilului sau face! Alaturi de tatal meu indurerat, va multumim pentru gandurile bune si pentru mesajele de condoleante, care ne aduc alinare. Ne rugam pentru sufletul ei si stim ca va ramane in permanenta cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, asa cum a facut-o si pe pamant! 

Dumnezeu sa o odihneasca! 

Rog pe toti colegii din media sa trateze subiectul cu normalitate si decenta. Va multumesc!”, este mesajul transmis de Iuliana pe contul sau de Facebook.

I-a fost alaturi la lansarea cartii sale, "Fericirea nu costa nimic" 

Mama Iulianei Tudor i-a fost alaturi la lansarea cartii sale, „Fericirea nu costa nimic”, care a avut loc pe data de 26 octombrie, la Artmark. 

In cartea sa, Iuliana Tudor i-a dedicat mamei sale pagini bune, in care a vorbit despre femeia care i-a dat viata si boala cu care s-a luptat ani la rand. 

„La varsta de 27 de ani, dupa o saptamana de dureri mari de spate, mama a cazut pur si simplu din picioare, in casa, si nu s-a mai putut ridica. A fost dusa de urgenta la spital, unde i-au descoperit o infectie puternica a coloanei vertebrale, care ii paralizase picioarele. A fost operata si au urmat doi ani de recuperare. Pentru ca era tanara si avea, altminteri, un organism puternic, mama a reusit sa se recupereze partial de pe urma  paraliziei, reluandu-si oarecum mobilitatea. Cand a venit acasa, se deplasa cu ajutorul a doua bastoane, iar pe distante mari, in caruciorul cu rotile. De atunci pentru mine aceasta a fost normalitatea in ceea ce o priveste”, a povestit Iuliana Tudor. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Povesti de viata

Articole recomandate

Citeste si despre