Ecaterina Ladin din Las Fierbinti a nascut al treilea copil: „Inca o minune venita in viata noastra”

/ / Modificat: 2024-01-03
Ecaterina Ladin din Las Fierbinti a nascut al treilea copil: „Inca o minune venita in viata noastra”

Ecaterina Ladin, cunoscuta publicului larg pentru rolul Dalida, din serialul „Las Fierbinti”, a adus pe lume al treilea copil! Baietelul a venit pe lume la finele anului 2023, iar indragita actrita a publicat in mediul online prima imagine cu mezinul familiei, in dreptul careia a scris un mesaj emotionant:

„Cand eram mica, la noi in casa de sarbatori tot timpul era multa lume mai ales multi copii, dar niciodata nu mi-am imaginat ca si atunci cand voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasa! Multumesc 2023 pentru inca o minune venita in viata noastra: a treia! Am intrat in 2024 fericita, implinita si cu multa recunostinta pentru toti doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a baietelului nostru. La multi ani, oameni minunati!”, a scris actrita pe retelele de socializare.

Ecaterina Ladin si sotul ei, afaceristul Laurentiu Ladin, originar din Republica Moldova, sunt casatoriti de aproximativ 8 ani si mai au doi baieti – Marcu si Petru. In trecut, actrita marturisea ca isi doreste sa devina mama de fata, avand in vedere ca fusese binecuvantata cu doi baietei sanatosi. Iata ca destinul a avut alte planuri pentru Ecterina Ladin, care a adus pe lume un al treilea baietel.

  • Surse: viva.com, stirileprotv.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre