Emotii mari pentru fiica Iuliei Albu. Mikaela va sustine anul acesta Evaluarea Nationala

/ / Modificat: 2024-06-16
Emotii mari pentru fiica Iuliei Albu. Mikaela va sustine anul acesta Evaluarea Nationala

 

Fiica Iuliei Albu, Mikaela Ioana, are 14 ani si urmeaza sa sustina primul examen important din viata sa in cateva zile.

Iulia si Mihai Albu au divortat in 2013 si au custodie comuna, Mikaela locuind cu mama ei. Intr-un interviu acordat revistei Unica, Iulia Albu a vorbit despre relatia cu fiica ei, care va incepe liceul din toamna.

"Fiica mea are 14 ani si se pregateste de examenul de liceu. Este foarte dificil sa stai in casa cu un adolescent care trece prin diverse drame existentiale. Acum o inteleg perfect pe mama mea! Dar Mikaela este un copil minunat, la fel ca toti copiii din lume. Asta este ceea ce spun toate mamele. Este un copil minunat care imi pune problemele potrivite la momentele cele mai nepotrivite (zambeste)", a declarat Iulia Albu pentru Unica.ro.

Editorul de moda a marturisit ca are emotii pentru examenul de Evaluare Nationala pe care fiica ei il va sustine in curand.

"Da, am emotii pentru ea si pentru examenul ei. Am emotii in fiecare zi cand pleaca de acasa si pana se intoarce. Asta inseamna sa fii parinte", a spus Iulia Albu.

Mikaela este si ea pasionata de moda 

Iulia Albu a marturisit ca fiica ei este pasionata si ea de moda, insa a dezvaluit ca nu si-ar dori ca Mikaela sa urmeze o cariera in acest domeniu. 

"Ei ii place foarte mult acest domeniu. As prefera sa nu urmeze exact acelasi drum pe care l-am urmat eu, deoarece eu a trebuit sa fac doua facultati pana mi-am dat seama ce mi se potriveste. Si era sa fac trei, dar m-am oprit la timp. (rade) As dori sa faca din prima ceea ce o pasioneaza cel mai mult. Vom vedea care va fi acea pasiune. Este talentata in multe domenii, dar cred ca este important sa alegi o profesie care sa iti permita sa ai timp si pentru viata personala", a mai spus Iulia Albu pentru Unica.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iulia albu Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre