Este oficial! Gina Pistol va prezenta noul sezon Masterchef, de la Pro TV

/ / Modificat: 2024-07-01
Este oficial! Gina Pistol va prezenta noul sezon Masterchef, de la Pro TV

Gina Pistol revine la Pro TV! Vedeta a confirmat, in exclusivitate in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta, ca va prezenta noul sezon Masterchef la PRO TV.

Anuntul a fost facut public si pe pagina sa de Instagram, unde Gina si-a exprimat entuziasmul de a colabora din nou cu „simpaticii” Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred ca a venit in cel mai bun moment. Daca in 2013 eram in postura de concurent MasterChef, unde am simtit ce inseamna sa gatesti sub presiunea probelor, acum, dupa mai bine de 10 ani, intru in rolul de gazda a emisiunii. Sunt pregatita sa impart toate bucuriile cu concurentii, sa descopar oameni frumosi si interesanti, dar si sa traiesc emotiile ce vor umple platoul de filmare”, a spus Gina.

Prezentatoarea TV mai spune ca revederea cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu a fost ca o reintalnire cu prieteni apropiati.

„Revederea cu cei trei chefi a fost exact asa cum m-am asteptat: ca o reintalnire cu prieteni dragi - emotionanta, plina de bucurie si cu planuri si sperante pentru ce va urma. Si credeti-ma, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zambete, povesti de viata si personaje absolut fascinante", a spus Gina Pistol.

  • Foto: Instagram
  • Surse: news.ro, click.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Florin Dumitrescu

Articole recomandate

Citeste si despre