Eva Maruta castiga o suma uriasa pe luna. Are un venit la care multi romani nici nu viseaza

/ / Modificat: 2024-07-26
Eva Maruta castiga o suma uriasa pe luna. Are un venit la care multi romani nici nu viseaza

 

Eva Maruta, fiica celebrului cuplu Andra si Catalin Maruta, desi are doar 9 ani, a reusit deja sa impresioneze prin castigurile sale lunare. Micuta a captat atentia publicului prin prezenta sa constanta pe retelele de socializare si in diverse proiecte media. Veniturile ei au devenit un subiect de interes pentru multi.

Eva Maruta, fiind expusa lumii publice inca de mica datorita parintilor sai, a reusit sa atraga o multime de fani pe retelele de socializare, adunand peste 400.000 de urmaritori pe Instagram. Aparitiile sale frecvente in emisiunile tatalui sau de la Pro TV si alaturi de mama sa pe scena au contribuit la cresterea popularitatii ei.

Un moment de referinta a fost lansarea filmului „Tati part-time” la inceputul anului, unde Eva a avut rolul principal. Filmul a fost un succes imens, ocupand locul 1 in Box Office-ul romanesc timp de patru saptamani la rand.

Cati bani castiga lunar Eva Maruta

Eva Maruta este extrem de populara pe internet, in special pe TikTok, unde a acumulat peste 600.000 de urmaritori. Fiica Andrei si a lui Catalin Maruta posteaza regulat si reuseste sa castige sume considerabile la doar 9 ani.

Conform influencermarketinghub.com, un instrument care estimeaza veniturile din TikTok, Eva castiga peste 250 de dolari pentru fiecare postare pe platforma. Conform cancan.ro, ea posteaza in jur de 10 ori pe luna, ceea ce ii aduce un venit lunar de aproximativ 2.500 de dolari doar din activitatea pe TikTok.

Eva Maruta a implinit 9 ani de curand

Recent, Eva Maruta a sarbatorit implinirea a 9 ani, pe 23 iulie. Familia i-a pregatit o surpriza speciala, oferindu-i un tort si cantandu-i „La multi ani” intr-un moment neasteptat. Mama ei, Andra, i-a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare:

„La multi ani, Eva! Imi amintesc momentul cand am aflat ca sunt insarcinata, clipa in care te-am vazut si te-am tinut in brate pentru prima data, primii pasi... Timpul zboara si deja esti o fetita mare, dar pentru mine vei ramane mereu puiul meu. Sa ramai mereu la fel de sincera si buna. Sa nu lasi lumea sa te schimbe. Te iubim!”, a scris Andra pe internet.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Activitati bani copii

Articole recomandate

Citeste si despre