Eva Maruta s-a lansat in muzica. La ce piesa a lucrat alaturi de mama sa, Andra Maruta

/ / Modificat: 2024-08-04
Eva Maruta s-a lansat in muzica. La ce piesa a lucrat alaturi de mama sa, Andra Maruta

Eva Maruta are un program aglomerat la varsta de 9 ani! Micuta deja a aparut in primul sau film, iar acum s-a lansat si in industria muzicala, calcand pe urmele mamei sale. Melodia se numeste “Praf de stele” si se bucura deja de aprecierea fanilor.

Eva Maruta s-a lansat in muzica si prima ei melodie deja se bucura de sute de aprecieri. Micuta a avut parte de succes cu rolul din “Tati part-time”. Aceasta este sustinuta de parintii ei, Catalin si Andra Maruta, in orice face,

 

„Acum un an de zile am primit piesa asta, „Praf de stele”, inainte de filmul „Tati, part time” si acum dupa ce ascultam piesa asta, ni se pare ca e foarte tare. O sa intelegeti despre ce e vorba”, a spus Catalin Maruta inainte de fi lansata piesa, potrivit Playtech.

 

Eva Maruta, sustinuta de mama ei in industria muzicala

 De asemenea, Eva nu a cantat singura, ci alaturi de mama ei, Andra, dar si de What’s Up.

 „In fiecare seara, mama mea/ Da cu praf de stele-n parul meu/ Da cu praf de stele-n parul meu/ Da cu praf de stele-n parul meu/ In fiecare seara, mama mea/ Da cu praf de stele-n parul meu/ Ti-a zis mama:/ «Fata mea, sunt aici! Nu te teme!/ Si pe soare, si-n furtuna ce-aduce probleme/

Tu viseaza, e momentul sa faci tot ce-ti doresti/ Sa nu le pui la suflet pe toate cand gresesti/ Cu timpul o sa cresti/ Viata, recunosc, mai doare/ Deschide aripile, sufletul sa zboare/ Sa faca ce-si doreste/ Ce iubeste/ Cand cauta, gaseste.”, sunt cateva dintre versurile melodiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra maruta Copii Vedete copii Muzica

Articole recomandate

Citeste si despre