Fiica actritei Susan Sarandon, umilita de internauti pentru rochia de mireasa aleasa: "Mi-au dat lacrimile"

/ / Modificat: 2024-07-26
Fiica actritei Susan Sarandon, umilita de internauti pentru rochia de mireasa aleasa:

 

Eva Amurri, fiica celebrului cuplu Susan Sarandon si Franco Amurri, a impartasit recent pe blogul sau un articol in care a criticat aspru pe cei care au ales sa o umileasca in cea mai importanta zi din viata ei.

Eva s-a casatorit la sfarsitul lunii iunie, insa a primit numeroase comentarii negative din partea internautilor, care au considerat ca rochia ei de mireasa era „ingrozitoare” si „nepotrivita”.

Ea a mentionat ca a fost profund afectata de comentariile care vizau decolteul rochiei sale, declarand ca a plans in timp ce le citea.

Bloggerita si actrita, Eva Amurri este fiica celebrei Susan Sarandon si a regizorului italian Franco Amurri, parintii ei cunoscandu-se pe platourile de filmare ale filmului „Tempest” in 1981. Eva a fost crescuta de Sarandon si partenerul acesteia de lunga durata, Tim Robbins.

Pe 29 iunie, Eva s-a casatorit cu bucatarul Ian Hock la Paris, iar revista People a avut exclusivitate asupra primelor imagini de la eveniment. Fotografiile realizate de Taralyn Lawton au fost publicate pe conturile de socializare ale revistei, starnind rapid o avalansa de comentarii.

„Rochie ingrozitoare!”, „Total nepotrivita pentru o nunta!”, „Ce bust lasat!”, „Nu e pentru tine!”, au fost doar cateva dintre mesajele postate de utilizatorii retelelor sociale.

Eva socata de comentariile pe care le-a primit 

Eva a scris pe blog ca a fost socata sa vada cum postarea devenise virala din cauza „sanilor ei”. „Eram surprinsa de cat de repede s-a raspandit... si din doua motive complet in afara controlului meu: Sanii mei”, a scris ea.

„M-am uitat la sute de comentarii rautacioase... Mi-au dat lacrimile. Erau oameni pe care nu ii cunosteam si care nu ma cunosteau, oameni care au pierdut timp si energie doar ca sa ma umileasca. Si pentru o secunda, a functionat”, a continuat Eva.

Ea a explicat ca, desi a intalnit lucruri mult mai rele despre ea pe internet, ceea ce a durut cel mai mult a fost intentia oamenilor de a o rani intr-o zi atat de speciala, cand incerca doar sa se simta frumoasa.

„Nu am crezut niciodata ca oamenii vor reactiona atat de puternic la felul in care arata corpul meu in rochia de mireasa pe care am ales-o”, a adaugat Eva.

„Suntem complet pierduti. La ce a ajuns societatea, cand nu poti fi nici macar sexy elegant in termenii tai, la propria ta nunta?”, a concluzionat Eva.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrita Rochii deosebite

Articole recomandate

Citeste si despre