Fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav a implinit 8 ani!

/ / Modificat: 2024-09-26
Fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav a implinit 8 ani!

Fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav, a implinit 8 ani! Sofia a venit pe lume in 2016 si a ramas in grija mamei dupa divortul parintilor. Desi nu mai formeaza de ani buni un cuplu, Bianca si Victor au ramas in relatii bune dupa divort, in primul rand de dragul fiicei lor.

Acestia participa impreuna la cele mai importante evenimente din viata micutei Sofia, iar drept dovada stau imaginile pe care acestia le posteaza pe retelele de socializare. La inceputul lunii septembrie, Bianca si Victor au insotit-o pe cea mica in prima zi de scoala, la festivitatea de deschidere a noului an scolar.

bianca dragusanu si victor slav cu fiica lor in prima zi de scoala

Acum, cei doi se pregatesc sa o sarbatoreasca pe Sofia, care astazi implineste 8 ani. Bianca Dragusanu a postat pe retelele de socializare mai multe imagini cu fiica ei, pe care a dus-o la coafor.

„Sofia se pregateste intens pentru ziua ei care este maine. A venit sa se faca frumoasa. Taiem si varfurile, facem freza noua, sunteti pregatiti cu totii, da? Eu te fac frumoasa de ziua ta si maine vine tati si te ia, ce parere de asta? Buna, nu?”, a spus Bianca Dragusanu.

Vedeta i-a transmis si un mesaj fiicei sale, cu ocazia zilei sale de nastere:

„Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a trimis cel mai bun si frumos inger sa ma iubeasca: Sofia. La multi ani, copilul meu minunat! Esti iubirea mea infinita! ps: si soarele lu buni”, a fost mesajul pe care Bianca i l-a transmis fiicei sale in mediul online.

Victor Slav a sarbatorit-o pe Sofia la o terasa din Bucuresti, alaturi de prietenele ei:

fiica-biancai-dragusanu-si-a-lui-victor-slav-a-implinit-8-ani

Sofia viseaza sa ajunga medic veterinar

Sofia se pare ca nu vrea sa calce pe urmele celebrilor sai parinti. Micuta nu viseaza la o cariera in televiziune, desi este expusa public constant. Invitata acum un an, alaturi de mama ei, la emisiunea „Teo Show”, Sofia a marturisit atunci ca viseaza sa ajunga medic veterinar, caci iubeste animalele si vrea sa-si urmeze „sufletul.”

„Eu imi urmez sufletul, imi plac animalele si vreau sa fiu doctor veterinar”, i-a spus fiica Biancai Dragusanu lui Teo Trandafir.

  • Surse: viva.ro, cancan.ro, spynews.ro
  • Foto: Facebook Bianca Dragusanu

Taguri Bianca dragusanu Fetita bianca dragusanu Victor slav

Articole recomandate

Citeste si despre