Fiica cea mare a Andreei Balan isi doreste sa isi vada mama mireasa: ”Ella m-a intrebat daca ma voi casatori”

/ / Modificat: 2024-04-03
Fiica cea mare a Andreei Balan isi doreste sa isi vada mama mireasa: ”Ella m-a intrebat daca ma voi casatori”

 

Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Victor Cornea, de aproximativ un an. Sportivul are o legatura speciala si cu fetitele artistei, iar fiica ei cea mare chiar a intrebat-o daca se va casatori cu el. 

Andreea Balan, mireasa pentru a doua oara? 

De cand formeaza un cuplu cu Victor Cornea, Andreea Balan radiaza de fericire. Jucatorul de tenis s-a mutat in casa artistei la scurt timp de cand s-au cunoscut si are o legatura speciala cu fetitele ei. La randul lor, Ella si Clara il plac foarte mult pe iubitul mamei lor si chiar au intrebat-o, la un moment dat, pe cantareata daca se va casatori pentru a doua oara. 

Andreea Balan a fost casatorita cu George Burcea, tatal fetitelor ei, dar au divortat la scurt timp dupa nunta. Cei doi au facut nunta dupa ce au devenit parinti, iar la mai putin de un an au depus actele de divort. De cand este din nou o femeie libera si, mai ales, indragostita, vedeta se gandeste sa imbrace din nou rochia de mireasa, cu atat mai mult cu cat si fiicele ei au intrebat-o despre nunta cu Victor Cornea. 

”Pentru copii conteaza. Ella m-a intrebat daca ma voi casatori cu Victor”, a declarat Andreea Balan, in emisiunea ”Vacanta de vedeta”, de la Antena Stars. 

Ce fel de nunta isi doreste

Artista a mai spus ca, daca se va casatori pentru a doua oara, isi doreste o nunta complet diferita de prima. De data aceasta ar vrea ca evenimentul sa se desfasoare in cadru restrans, undeva pe plaja, alaturi de persoanele apropiate. 

”Pe o plaja, la mare. Mai departe sa fie. Doar pe cei apropiati i-as vrea (n.r. la nunta). As vrea foarte restrans pentru ca cealalta a fost foarte zgomotoasa. Eram in alta perioada atunci. Acum as face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiatii”, a mai spus Andreea Balan. 

In urma cu cateva saptamani, presa a scris ca vedeta si Victor Cornea s-ar fi casatorit in secret. Artista l-a insotit pe iubitul ei la o competitie de tenis in Grecia si a publicat o imagine cu legitimatia de acces, pe care scria Andreea Cornea. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Nunta Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre