Fiica Elei Craciun a plecat singura in Anglia, la doar 12 ani. „Au inceput sa ma incerce tot felul de ganduri”

/ / Modificat: 2024-07-05
Fiica Elei Craciun a plecat singura in Anglia, la doar 12 ani. „Au inceput sa ma incerce tot felul de ganduri”

 

Alesia, fiica prezentatoarei TV Ela Craciun, a plecat pentru prima data singura intr-o tabara internationala in Anglia, la doar 12 ani. 

Buna vorbitoare de limba engleza si cu ambitii mari, Alesia viseaza sa urmeze o facultate in strainatate si sa devina o mare actrita la Hollywood. Desi si-a promis ca nu va plange de aceasta data, celebra mamica Ela Craciun a fost coplesita de emotii la gandul ca fiica sa va fi singura peste hotare.

,,Desi pana astazi am fost lipsiti de griji si chiar entuziasmati pentru ea, pentru ca va fi o oportunitate perfecta de a prinde incredere in propria persoana, recunosc ca, dupa ce am lasat-o la aeroport, au inceput sa ma incerce tot felul de ganduri.

Fara parinti, fara profesori sau colegi, fara niciun prieteni, Alesia mea pleaca in tabara ca cea mai curajoasa fetita din lume. Cel putin pentru mine”, a spus Ela Craciun.

Mama a trei copii, Ela Craciun spune ca stie ca fiica ei isi doreste sa studieze in strainatate si ca nu poate decat sa o sustina.

,,Stiu ca ea vrea sa plece la facultate in afara tarii, asa ca o incurajez si incercam sa ne pregatim pentru asta. Stiu ca pentru mine va fi un pas greu, insa nu pot sa nu ma gandesc la ea. Vreau sa pun binele ei pe primul loc. Pentru ca asta face un parinte. Insa pana atunci mai este, iar daca ar fi sa ii dau un sfat, acela ar fi sa isi urmeze visurile orice ar fi”, a mai spus Ela Craciun.

 

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre