Fiica lui Cristi Borcea e o frumusete de fata. Cu ce se ocupa Melissa

/ / Modificat: 2023-08-06
Fiica lui Cristi Borcea e o frumusete de fata. Cu ce se ocupa Melissa

Cand spui Cristi Borcea toata lumea se gandeste, invariabil, la numarul mare de copii pe care ii are din cele trei mariaje. Multi fac glume pe acest subiect, insa, controversat sau nu, fostul sef de la Dinamo a avut mereu grija de copiii lui si tocmai de aceea a ramas in relatii bune si cu fostele sotii.

Fiica cea mai mare a lui Cristi Borcea, Melissa, din mariajul cu Mihaela Borcea, a ajuns la varsta de 20 de ani. Melissa Borcea este o frumusete de fata si parintii ei au toate motivele sa fie mandri de ea.

A plecat in cautarea visului american

Melissa Borcea a decis sa mearga sa studieze in Statele Unite, unde traieste din plin visul american si se si distreaza pe cinste. Fiica mai mare a lui Cristi si Mihaela Borcea este studenta la arhitectura, un domeniu solicitant care o pasioneaza, insa, foarte mult, astfel ca a meritat sa plce departe de familie.

Fiii Mihaelei Borcea au ramas alaturi de mama lor in Romania si o ajuta cu afacerile pe care le administreaza.

„Fata studiaza in America. E la arhitectura, momentan, vom vedea daca isi va schimba optiunea. E foarte grea meseria. Baietii sunt implicati in afaceri. Toti suntem concentrati pe munca, baietii sunt si ei cu studiile, fiecare cu iubita lui. Cel mic si prietena stau cu mine. Si ea e fata mea. Sunt fericita”, spunea in trecut Mihael Borcea pentru Cancan.ro.

  • Surse: cancan.ro, playtech.ro, avantaje.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Activitati Borcea

Articole recomandate

Citeste si despre