Fiica lui Michael Schumacher s-a casatorit. Ce a precizat pe invitatia de la nunta

/ / Modificat: 2024-09-30
Fiica lui Michael Schumacher s-a casatorit. Ce a precizat pe invitatia de la nunta

 

Gina, fiica lui Michael Schumacher si a sotiei sale, s-a casatorit la 27 de ani, cu iubitul ei, Iain Bethke. Cei doi au o relatie de 7 ani, iau acum au ales sa isi uneasca destinele, in cadrul unei ceremonii intime. 

Tanara Gina Schumacher si logodnicul ei s-au casatorit in Mallorca, intr-o vila in care se spune ca s-ar afla si fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, aflat in proces de recuperare. Presa internationala scrie ca fostul sportiv a fost, cel mai probabil, prezent la eveniment. De altfel, se crede ca acesta a fost si motivul pentru care mirii au ales sa isi uneasca destinele acasa, pentru a-l avea aproape si pe tatal miresei. Au trecut mai bine de 10 ani de cand Michael Schumacher a avut accidentul de la schi, in urma caruia a ramas paralizat si nu a mai fost vazut in public. 

Telefoanele mobile, interzise

La nunta au fost prezenti membrii familiei si prietenii apropiati. Cei care au participat la ceremonie au fost obligati sa isi lase telefoanele mobile la intrare si nu au avut voie sa faca fotografii sau inregistrari, pentru ca niciun detaliu cu privire la starea de sanatate a fostului pilot sa nu fie facut public. 

Michael Schumacher a suferit un accident teribil in timp ce schia, la finalul anului 2013. A stat o perioada lunga de timp in coma, dupa care si-a revenit partial, dar a ramas paralizat. Familia a angajat cele mai bune echipe de medici pentru a-l ingriji la domiciliu, astfel incat sa aiba parte de recuperare. De cand a suferit accidentul, fostul pilot nu a mai fost vazut deloc, iar membrii familiei au fost cat se poate de discreti cu privire la starea lui. De altfel, proprietatea din Mallorca se afla intr-o zona retrasa, astfel incat familia sa aiba parte de intimitate, iar presa sa nu aiba acces. 

 

Taguri Vedete copii Nunta

Articole recomandate

Citeste si despre