Fiica lui Tily Niculae a facut AVC la doar 12 ani: „Cel mai mare cosmar al oricarui parinte”

/ / Modificat: 2024-09-19
Fiica lui Tily Niculae a facut AVC la doar 12 ani: „Cel mai mare cosmar al oricarui parinte”

 

Tily Niculae, cunoscuta actrita si vedeta din Romania, a trecut printr-un moment cumplit dupa ce fiica sa, Sofia, in varsta de doar 12 ani, a suferit un accident vascular cerebral (AVC). 

Primele semne alarmante

Tily Niculae a marturisit ca fiica ei a inceput sa manifeste simptome ciudate cu putin timp inainte de a fi dusa de urgenta la spital. Initial, a crezut ca e vorba de ceva minor, dar starea Sofiei s-a inrautatit rapid. 

„Totul s-a intamplat foarte repede. Sofia parea obosita si avea dureri de cap, dar nimic nu parea alarmant pana in momentul in care a inceput sa aiba probleme de coordonare si slabiciune in partea dreapta a corpului”, a povestit Tily.

Dupa o serie de investigatii medicale amanuntite, medicii au confirmat ca Sofia suferise un AVC, un diagnostic rar si devastator la o varsta atat de frageda. 

Cauzele unui AVC la copii 

Desi un accident vascular cerebral este mai frecvent la adulti si persoane in varsta, acesta poate aparea si la copii, din cauze variate, precum probleme genetice, malformatii ale vaselor de sange sau afectiuni cardiace. 

Din fericire, Sofia a fost dusa rapid la spital, ceea ce i-a oferit o sansa mai mare la recuperare. Medicii au intervenit prompt pentru a limita efectele AVC-ului si i-au pus in aplicare un plan strict de recuperare.

Tily Niculae a impartasit pe retelele sociale cateva detalii despre starea de sanatate a fiicei sale si lupta zilnica pentru a depasi acest episod. 

„Sofia este o luptatoare. Am incredere ca va reusi sa se recupereze complet, dar procesul este lung si dificil. Suntem alaturi de ea la fiecare pas”, a spus vedeta, vizibil emotionata.

 

Articole recomandate

Citeste si despre