Fiica Oanei Roman, data afara dintr-un hotel de pe litoral: "Iata limbajul unui domn care lucreaza la receptia unui hotel de lux"

/ / Modificat: 2024-07-26
Fiica Oanei Roman, data afara dintr-un hotel de pe litoral:

 

A plecat in vacanta pentru a se relaxa, dar s-a trezit in mijlocul unui nou scandal. Oana Roman pare ca nu reuseste sa gaseasca linistea zilele acestea. De data aceasta, vedeta a avut un conflict cu angajatii unui hotel de pe litoralul romanesc, iar totul a pornit de la fiica ei, Isa.

Oana Roman, certata de un angajat al unui hotel 

Oana Roman pare ca nu poate sa se bucure de vacanta de vara asa cum si-ar dori. De curand, vedeta a avut o experienta neplacuta la hotelul de pe litoralul romanesc unde este cazata.

Incidentul a avut loc dupa ce fiica ei, Isabela, a intrat nesupravegheata in hotel pentru cateva minute, iar Oana Roman a fost "certata" de un angajat al hotelului.

"Vezi ca am avut cearta din cauza ta, ca ti-ai lasat copilul nesupravegheat si mi-a venit la receptie in timp ce tu te certai ca esti vedeta sa te lase sa parchezi masina... Crezi ca daca esti vedeta gata, ti se cuvine totul? Daca ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? (nu stiu cine te considera pe tine vedeta, tatal tau a fost, eu de tine n-am auzit pana ieri) Apropo, cand intri undeva, se da Buna ziua. Iti recomand sa citesti codul bunelor maniere si sa nu-ti mai lasi copilul nesupravegheat", a scris angajatul hotelului.

Reactia vedetei nu a intarziat sa apara

Evident, Oana Roman a reactionat si a explicat situatia din perspectiva ei.

"Iata limbajul unui domn care lucreaza la receptia unui hotel de lux. Nu am vrut ieri sa comentez public maniera in care au vorbit si s-au purtat acesti oameni cu un copil care a iesit din hotel plangand pentru ca a fost data afara, desi ea se dusese sa intrebe de o persoana care statea in hotel in timp ce eu cautam loc de parcare... Isa nu era nesupravegheata, se daduse jos din masina fix in usa hotelului si urma sa fie preluata de prietena noastra. Am lasat lucrurile fara sa spun nimic iar azi acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Va las pe voi sa trageti concluziile. Cei care au in grija hotelul ar trebui sa fie atenti pe cine angajeaza", a scris Oana Roman.

Cu cateva zile in urma, Oana Roman se plangea de comportamentul unui turist care folosea telefonul mobil pentru a urmari diverse clipuri pe social media cu sunetul dat la maximum.

"Oriunde te duci, ca e la o terasa, ca la o piscina, ca la un restaurant, cred ca se intampla si in transportul in comun. Oamenii au acest obicei de a lasa sunetul telefonului dat la maximum si sa se uite pe TikTok sau pe Facebook, si e foarte deranjant. (...) Eu prin postarile mele incerc sa transmit ceva, un mesaj. Eu cred ca despre asta este vorba cand ai o comunitate care te urmareste, sa le transmiti lucruri. Spuneam ca trebuie sa invatam aceste reguli de bune maniere, de baza, si anume ca atunci cand suntem intr-un loc public sa avem grija sa nu vorbim cu telefonul dat pe speaker, sa nu stam intr-o conversatie video de fata cu oamenii ca poate pe cei din jur nu ii intereseaza ce discutam noi", a spus Oana Roman.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Limbaj copii

Articole recomandate

Citeste si despre