Fiica Oanei Roman munceste la doar 10 ani! Incredibil ce face Isabela cu banii castigati

/ / Modificat: 2024-10-18
Fiica Oanei Roman munceste la doar 10 ani! Incredibil ce face Isabela cu banii castigati

Oana Roman a dezvaluit recent ca fiica ei, Isabela, are deja propriul salariu, pe care il cheltuie in scopuri nobile. Isabela a inceput sa munceasca la 10 ani, iar mama ei este foarte mandra! Micuta stie foarte bine ce vrea sa faca cu salariul ei si are parte de toata sustinerea Oanei.

Din ce castiga fiica Oanei Roman bani

In timp ce alti copii de varsta ei se joaca, Isabela a inceput sa munceasca pentru a-si castiga proprii bani. Oana Roman a povestit cu mandrie ca fiica sa a inceput sa se implice in campanii pe care aceasta le deruleaza pentru diversi clienti in mediul online.

Oana a marturisit ca, la un moment dat, a avut un client care si-a dorit ca Isabela sa faca parte dintr-o campanie. A intrebat-o pe fiica ei ce parere are, iar Isabela a fost de acord:

„Isi pune bani deoparte pentru ca si castiga bani. Nu am expus-o si nici n-am implicat-o in campanii. Dar am avut un client care m-a intrebat daca Isa vrea sa faca parte din campanie. (…) A fost de acord. Are bugetul ei. Are salariu. Isi pune bani deoparte.”, a declarat Oana Roman pentru unica.ro.

Ce face fiica Oanei Roman cu banii pe care ii castiga

Isabela nu castiga bani doar din campaniile online in care se implica, alaturi de mama sa. Fiica Oanei Roman este extrem de talentata la pictura, iar recent, tablourile sale au fost expuse la un vernisaj. Au existat persoane care au cumparat arta Isabelei, iar din banii obtinuti, fiica Oanei Roman a vrut sa faca o fapta buna. Ea a donat 70% din castig pentru copiii nevoiasi, ca acestia sa isi poata cumpara toate cele necesare pentru scoala.

„Din banii pe care i-a castigat, 70% i-a folosit pentru a cumpara haine si incaltaminte pentru copiii dintr-un sat de langa Bucuresti. A incaltat Isa jumatate de sat, din suma ramasa.”, a mai spus Oana.

  • Surse: unica.ro, libertatea.ro, fanatik.ro
  • Foto: Instagram

Taguri Oana roman Fetita oana roman Oana roman fetita

Articole recomandate

Citeste si despre