Fiul Ilincai Vandici, un gentleman de mic. Cum il invata vedeta sa se poarte cu fetele

/ / Modificat: 2023-11-22
Fiul Ilincai Vandici, un gentleman de mic. Cum il invata vedeta sa se poarte cu fetele

Ilinca Vandici ii dedica mult timp fiului ei, mai ales de cand este o mama singura. Vedeta il creste cum stie ea mai bine si incearca sa il invete de mic cum sa se comporte in diferite situatii. Chiar daca are abia 6 ani, Zian, fiul Ilincai Vandici, este un mic gentleman, dupa cum spune mama lui. Micutul stie cum sa se poarte cu fetele si cu femeile, iar vedeta a pus mare pret pe respectul pentru ele.

Ilinca Vandici a vorbit recent despre provocarile vietii de mama, dar si despre lectiile pe care incearca sa i le ofere fiului ei. Ilinca Vandici a marturisit ca isi va invata fiul sa faca gesturi frumoase fata de femeile pe care le apreciaza, indiferent ce relatie are cu ele.

“I-am zis inclusiv sa mergem cand vrea el sa-i cumparam ceva frumos, o floare sau o brosa. Pentru ca mi se pare important inclusiv sa-si dezvolte extrem de bine aprecierea si respectul pentru partea feminina si sa isi impamanteze foarte puternic atributiile lui ca si viitor barbat in lumea asta. Bineinteles ca facem lucrurile astea incepand cu mine. Sunt foarte fericita. Lucram la asta”, a spus vedeta Kanal D, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Chiar daca Zian inca este mic, vedeta s-a gandit deja cum va fi ca soacra. Ilinca Vandici spune ca nu va fi deloc geloasa atunci cand fiul ei va avea o iubita, dimpotriva. Crede ca ii va oferi acesteia cadouri si il va incuraja pe fiul ei sa faca la fel.

“Cu tot sufletul o sa-i dau tot ce vrea (n.r. viitoarei nurori). Mi se pare un gest atat de frumos si mi se pare atat de important sa ne dam seama si sa constientizam ca copiii nostri nu sunt pentru a pune monopol pe ei sau pentru le ghida viata, a-i impinge cumva de la spate sa faca tot ce tu n-ai reusit sa faci in viata. Ei pur si simplu ne aleg ca si parinti, vin, ne ajuta sa evoluam foarte mult si este responsabilitatea noastra sa incercam sa le croim un drum cat mai frumos astfel incat ei sa-si poata intinde aripile si sa zboare oriunde vor ei sa zboare”, a mai spus Ilinca Vandici.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ilinca vandici baietel Educatie baieti

Articole recomandate

Citeste si despre