Fiul lui Theo Rose a implinit 1 an. Mesajul emotionant al artistei pentru micutul Sasha

/ / Modificat: 2024-06-16
Fiul lui Theo Rose a implinit 1 an. Mesajul emotionant al artistei pentru micutul Sasha

 

Sasha, fiul lui Theo Rose, a implinit 1 an pe 14 iunie, iar cu aceasta ocazie, mama lui i-a transmis un mesaj emotionant, postand si un video scurt in care micutul apare alaturi de tatal lui, Anghel Damian. 

Theo Rose este foarte activa si pe retelele de socializare, acolo unde pastreaza frecvent legatura cu fanii ei si unde cantareata impartaseste cu admiratorii aproape tot ceea ce se intampla in viata ei.

"Sasha 1 an! Mami, esti facut din iubire, fericire si adevar. Ai de unde da mai departe. La multi ani!", este mesajul transmis de Theo Rose pe retelele de socializare.

Cum s-a schimbat viata ei si a lui Anghel de cand au devenit parinti 

Theo Rose a marturisit ca viata ei s-a schimbat dupa ce a devenit mama si a vorbit recent despre cum a fost afectata relatia ei cu Anghel Damina de cand a venit pe lume Sasha. 

"Probabil ca petrecem mai putin timp decat inainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, putin asa cum e. Asta face sa ramana flacara aprinsa intre noi. Ni se face dor, luptam mai mult pentru un weekend impreuna. E greu sa ne eliberam programul. Cam o data la doua luni plecam cate un weekend doar noi doi. Si daca nu plecam si ramanem acasa, dar ducem copilul la tara la ai mei", a declarat Theo Rose in cadrul unei emisiuni TV.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre