Fosta sotie a lui Pepe, Raluca, este insarcinata pentru a treia oara. Pepe va fi si el din nou tatic

/ / Modificat: 2022-03-04
Fosta sotie a lui Pepe, Raluca, este insarcinata pentru a treia oara. Pepe va fi si el din nou tatic

Raluca Pastrama, fosta sotie a lui Pepe, este insarcinata pentru a treia oara. Vestea vine la scurt timp dupa ce Pepe a anuntat ca va fi tatic pentru a treia oara. Iubita artistului, Yasmine Ody, este insarcinata in 7 luni, iar in curand va aduce pe lume in baietel. 

Raluca Pastrama a confirmat si ea ca este insarcinata pentru a treia oara. Fosta sotie a lui Pepe are o relatie cu un tanar de afaceri arab, pe nume Ibrahim. Cei doi s-au cunoscut in vara anului trecut, iar tanarul Ibrahim este de origine araba si are mai multe afaceri in Romania. Ibrahim este extrem de indragostit de Raluca si nu ezita sa isi arate public dragostea pentru ea. 

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a fost urarea pe care Ibrahim i-a făcut-o Ralucăi de ziua ei de naștere. 

Raluca la randul ei a marturisit ca iubeste din nou, iar Ibrahim este un barbat atent, care i-a demonstrat in repetate randuri cat de mult o iubeste. Despre sarcina nu a dorit sa dea prea multe detalii in afara de faptul ca in mai putin de trei luni va aduce pe lume cel de-al treilea copil al sau. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pepe

Articole recomandate

Citeste si despre