Fostul iubit al Cristinei Cioran, declaratii halucinante: "Imi fac alt copil. Nu ma mai intereseaza nici de ea, nici de copil"

/ / Modificat: 2024-04-26
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declaratii halucinante:

 

Cristina Cioran si fostul sau iubit, Alex Dobrescu, sunt protagonistii unui scandal monstru. Vedeta a cerut ordin de protectie si a ajuns sa ii fie frica de tatal fiicei sale. Cei doi au avut o relatie de doi ani si au devenit parintii unei fetite minunate. 

Din pacate insa, relatia lor nu a mers, ba, mai mult, au ajuns sa aiba scandaluri uriase din pricina comportamentului lui Alex, care in cele din urma a ajuns sa poarte si o bratara la picior pentru zece luni, dupa ce vedeta a cerut ordin de protectie. 

Magistratii au decis ca Alex Dobrescu sa nu o mai contacteze pe Cristina Cioran si nici sa nu se mai apropie de ea. Acesta nu ar fi respectat insa restrictia impusa de autoritati si ar fi trecut in urma cu cateva zile prin fata casei vedetei. 

Cristina Cioran nu mai vrea sa auda de tatal fiicei sale si a spus ca nu il va mai putea ierta niciodata. In urma acestor afirmatii, Alex Dobrescu a avut o reactie halucinanta. 

„Ma bucur din tot sufletul meu ca nu ma iarta. Nici nu avea ce sa ierte. Nu imi mai doresc sa ma impac cu ea sau sa ma casatoresc, asa cum voiam cu ceva timp in urma. De ce? Pentru ca voia sa ma bage la puscarie. Imi fac alt copil. Nu ma mai intereseaza nici de ea, nici de copil (de fetita lor impreuna – n.r). Oricum nu am voie sa o vad. Am scapat de toate cotoroantele. Acum am o iubita noua. Lucrez la o noua familie. Vedem ce ne rezerva viitorul, daca voi deveni din nou tata sau nu, oricum eu am doi copii”, a spus Alex Dobrescu, pentru Click!

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran Despartire parinti

Articole recomandate

Citeste si despre