Gabriela Firea a fost soacra mare. Fiul ei din fosta casnicie s-a casatorit

/ / Modificat: 2024-06-25
Gabriela Firea a fost soacra mare. Fiul ei din fosta casnicie s-a casatorit

 

Baiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a casatorit in weekend cu iubita lui, Eva-Emilie. Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar soacra mare a atras toate privirile. 

Fiul Gabrielei Firea a facut nunta

La mai bine de jumtate de an dupa ce a spus ”Da” la Starea Civila, Tudor-Stefan, fiul cel mare al Gabrielei Firea, s-a cununat religios cu partenera sa. Ceremonia a avut loc intr-un decor de basm, iar cei doi miri au petrecut apoi la Palatul Snagov, alaturi de invitatii lor. 
Soacra mare, Gabriela Firea, a avut doua tinute elegante, care au atras numeroase priviri. La cununia religioasa, mama mirelui a purtat o rochie de culoare lila, cu peplum. S-a asortat cu sotul ei, Florentin Pandele, care a ales o cravata intr-o nuanta similara la costum. 
Pentru petrecere, Gabriela Firea a ales o rochie stralucitoare, lunga, cu paiete. Detaliul sub forma de nod din zona taliei i-a pus in valoare silueta. 

”Sa va tineti mereu de mana”

Soacra mare a transmis un mesaj emotionant pe retelele e socializare, cu ocazia casatoriei fiului ei. 
”Casnicie binecuvantata, Eva-Emilie si Tudor-Stefan! Sfanta taina a cununiei religioase care v-a unit sa va fie izvor de iubire, pretuire, buna intelegere, iertare imediata in momente de tristete, de care va dorim sa fie cat mai putine. Sa va tineti mereu de mana cu dragoste si sa va treziti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si cu o vorba buna unul pentru celalalt, in toata calatoria miraculoasa a vietii”, a scris soacra mare, pe Facebook. 
Atmosfera a fost intretinuta de artisti consacrati, care au incantate invitatii cu muzica lor. Mirela Vaida, Luminita Anghel, Damian Draghici, Carmen Chindris si Taraful Rutenilor au cantat la nunta fiului Gabrielei Firea. Tudor este baiatul ei din prima casnicie si are 29 de ani. Are o afacere in domeniul imobiliar de care se ocupa, potrivit informatiilor din presa. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela firea Vedete copii Casatorie

Articole recomandate

Citeste si despre