Gabriela Prisacariu, despre debutul in modeling in prezentarea lui Catalin Botezatu: “Eram minora pe vremea aceea”

/ / Modificat: 2024-09-25
Gabriela Prisacariu, despre debutul in modeling in prezentarea lui Catalin Botezatu: “Eram minora pe vremea aceea”

Gabriela Prisacariu a devenit cunoscuta dupa ce a castigat emisiunea “Super Model by Catalin Botezatu”, iar, de atunci, norocul i-a suras in cariera. Totusi, la debutul in modelling, actuala doamna Otil a dezvaluit ca era minora.

Gabriela Prisacariu, despre debutul in modelling

Gabriela Prisacariu a aparut prima oara pe podium intr-o prezentare de-a lui Catalin Botezatu. Vedeta a povestit ca designerul a fost foarte atent la ea, mai ales ca era minora, iar in jurul sau erau multi barbati.

“Stiu sigur ca eram minora pe vremea aceea. Intr-o deplasare, era foarte ingrijorat cu baietii din jurul meu sa nu se atinga nimeni de mine. Tin minte foarte clar: a fost intr-un club prezentarea pentru Catalin Botezatu. Eram minora, cred ca aveam 16 -17 ani, iar in jurul meu erau foarte multi barbati, modele, care aratau foarte bine si erau si dezbracati. Si a fost cumva asa un soc, am avut mari emotii, tin minte si acum. Inca am emotii de fiecare data cand lucrez cu Catalin. Am foarte mari emotii pentru ca stiu ca este exigent si ca trebuie sa fii profi cu el. Daca el zice o ora, la ora aia trebuie sa fii”, a povestit ea pentru Ciao.

De asemenea, sotia lui Dani Otil a marturisit ca nu a indemnat-o cineva catre modelling, ci un agent a abordat-o pe strada:

“Nu m-a ghidat nimeni spre modelling, nu am facut nici sport. Am incercat, la un moment dat, sa fac ceva baschet, dar nu a fost de mine si am renuntat. Totul s-a intamplat cand m-a vazut un agent pe strada. Mai intai am castigat balul bobocilor, iar premiul a fost un curs de modelling, pe urma m-a vazut si altcineva de la o agentie mai mare si asa a pornit totul. Era un agent de la o agentie foarte mare din Romania si atunci am avut incredere suta la suta. Stiam de agentia respectiva.”

Sursa foto: Instagram

Taguri Vedete Cariera mame

Articole recomandate

Citeste si despre