Gemenele lui Cristi Borcea si Valentina Pelinel au implinit 3 ani. Pustoaicele sunt adorabile - FOTO

/ / Modificat: 2022-03-04
Gemenele lui Cristi Borcea si Valentina Pelinel au implinit 3 ani. Pustoaicele sunt adorabile - FOTO

Motiv de mare sarbatoare in familia Valentina Pelinel - Cristi Borcea. Gemenele lor au implinit 3 ani la inceputul acestei luni, asa ca toata familia a petrecut impreuna, intr-un local.

Rania si Indira au avut parte de o petrecere pe cinste. Au avut, desigur, doua torturi, ambele insirate din „Frozen”. Ce a uimit, insa, a fost tinuta aleasa de Valentina si pentru ea, si pentru fiicele sale si chiar si pentru Milan. Cele trei au purtat rochite cu imprimeu identic, iar Milan a avut si el un tricou la fel. Mai mult, fiul de 5 ani al lui Borcea a avut chiar si un tort al lui, cu toate ca nu era sarbatoritul zilei.

„La multi ani, bubulinele noastre iubite si o primavara cu zambete si pace sa avem cu totii”, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa de socializare, chiar de ziua celor mai pretioase „martisoare” din viata sa, pe 1 martie.

Gemenele au venit pe lume pe 1 martie 2019, cand Cristi Borcea era inca in inchisoare. Valentina Pelinel a ramas insarcinata in urma unei proceduri de fertilizare in vitro, iar fostul model se bucura acum din plin si de statutul de mama de fata, dupa ce a capatat experienta cu primul copil, Milan.

FOTO: Facebook / Valentina Pelinel

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Borcea

Articole recomandate

Citeste si despre