George Burcea, mesaj emotionant pentru bunica lui, care a implinit 86 de ani. Cum arata femeia care l-a crescut pe actor

/ / Modificat: 2023-08-18
George Burcea, mesaj emotionant pentru bunica lui, care a implinit 86 de ani. Cum arata femeia care l-a crescut pe actor

George Burcea este extrem de atasat de bunica lui, pe care o viziteaza ori de cate ori are ocazia, in Botosani. Pe 18 august, femeia a implinit 86 de ani, iar actorul i-a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare.

„Bunica. 86. Inca 15, te rog. Te iubim! La multi ani”, a scris Burcea, alaturi de o imagine cu bunica lui.

George Burcea este fericit ca bunica lui, cea care l-a crescut si a avut grija ca toata copilaria sa nu ii lipseasca nimic, a apucat sa isi cunoasca stranepotii, printre care si pe Ella si Clara, fetitele actorului si ale Andreei Balan. Burcea are grija sa mearga cu cele mici la bunica lui din Botosani ori de cate ori are ocazia, iar fetele sunt topite dupa strabunica lor.

„Fetele o vad pe strabunica a 3 a oara. Strabunica plange. Fetele nu stiu de ce. Eu o iubesc. Noi o iubim. Ea inca plange. Si se roaga la Dumnezeu sa mai traiasca putin. Plange iarasi. Noi o iubim. Si plangem. Multumim Lui ca o avem”, a scris George Burcea pe retelele de socializare, la ultima vizita.

  • Surse: Instagram
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre