Gestul superb facut de Denis Dragus si sotia lui pentru mai multi copii parasiti de parinti

/ / Modificat: 2024-07-05
Gestul superb facut de Denis Dragus si sotia lui pentru mai multi copii parasiti de parinti

 

Dupa ce a stralucit la EURO 2024, Codin Maticiuc a facut dezvaluiri emotionante despre viata privata a fotbalistului Denis Dragus. 

Putini stiu, dar Vanessa si Denis Dragus au ales sa boteze mai multi copii abandonati, cu probleme grave de sanatate, pastrand acest gest nobil pentru ei.

Denis Dragus si-a dorit sa devina parinte de tanar. La 24 de ani, este casatorit cu Vanessa si impreuna au doua fetite: Gloria, de 3 ani, si Derya-Sarah, de 7 luni. Pe langa propriii copii, cei doi sunt si parinti spirituali pentru mai multi copii abandonati, lucru pe care Denis l-a tinut ascuns. 

Recent, Codin Maticiuc a impartasit o postare emotionanta pe retelele sociale, povestind cum Vanessa si Denis Dragus au devenit parintii spirituali ai unor copii abandonati.

„Familia Dragus

Denis e faimos. Face parte din Echipa Nationala a Romaniei. Ati vazut-o si pe sotia lui, Vanessa. Stiti si ca au doua fetite de care sunt extrem de indragostiti. Ce nu stiti este ca ei mai au niste copii.

Acum ceva vreme, pe teritoriu american, s-a nascut una bucata inger roman. Se numeste Sarah Nicole. Americanca suta la suta dar cu misiune romaneasca in suflet de la Dumnezeu, Sarah s-a mutat in Romania si a adoptat copii cu probleme. Diferite. Copii cu diferite drame fizice sau emotionale, in orice caz ingerul Sarah are vreo zece acum. Statul s-a prins si directii de protectie a copilului din toata tara o suna sa adopte copii inadoptabili. Acum cateva saptamani i-a murit o fetita in brate care de cand s-a nascut se stia ca are de trait doar cateva luni. Mama biologica n-a vrut asa ceva, statul sa scape cat mai repede, mama inger Sarah a luat-o desi mai avea vreo 10 acasa.

O parte din copiii Sarei sunt botezati si iubiti de familia Dragus. Copii fara vedere sau fara posibilitatea de a merge. Copii pentru care mama Vanessa Dragus scrie din cand in cand pe conturile ei postari care nu fac laicuri cat cele cu sotul atacant.

„Nu pot merge, n-am picioare

Dar am aripi Zburatoare!

In suflet am doar iubire

Bunatate in privire.

Din cer, trimisa-i mama mea

Cea care mi-a schimbat viata.

Mami, tu m-ai invatat

Sa zambesc neincetat

Si chiar daca-s diferita

Sa ma bucur de-orice clipa.

Sa nu sufar ca e greu,

Sa vad binele mereu.

Sunt micuta inca tare

Dar si cand voi creste mare,

Talpile nu vor simti

Rece, cald, ud nu vor sti

Dar inima mea o sa stie

Ca viata este magie

Daca stii sa o pretuiesti

Si raul sa nu il privesti!

Te iubim mult, ingerasul nostru din povesti! Sofi noastra minunata, esti unul dintre darurile noastre de Craciun si o lectie in fiecare zi #ourgoddaughter„

Familia Dragus este formata din doi copii de douazeci si ceva de ani cu copii mici si care au grija si de alti copii. Ca sa stiti de ce Dumnezeu coboara cateodata in teren langa Denis”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

 

Taguri Gesturi copii Sotie

Articole recomandate

Citeste si despre