Gina Pistol, ingrijorata pentru momentul in care fiica ei va afla ca parintii ei sunt vedete: "Nasa ne-a recomandat un psiholog"

/ / Modificat: 2024-01-19
Gina Pistol, ingrijorata pentru momentul in care fiica ei va afla ca parintii ei sunt vedete:

Gina Pistol a marturisit recent, in cadrul podcastului Damian Draghici, ca este destul de ingrijorata pentru momentul in care va trebui sa ii explice fiicei sale, Josephine, ca parintii ei sunt persoane publice si ca vor fi recunoscuti oriunde ar merge in Romania. 

Vedeta a dezvaluit ca se gandeste des la acest moment, chiar daca Josephine este inca mica pentru ca nu stie exact cum va aborda acest subiect astfel incat micuta sa inteleaga perfect. Mai mult, Gina nu exclude posibilitatea de a apela la ajutorul unui terapeut pentru a gestiona aceasta situatie.

„Ne gandim foarte des la asta, nu stiu cum o sa facem. Nasa noastra de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun pentru a merge toti trei, special ca sa stim sa abordam cea mai sanatoasa varianta pentru a-i prezenta ei treaba asta. E greu de gestionat. Nu vreau sa devina, la cum este ea sigur n-o sa devina, dar nu vreau sa fie genul ala de copil rasfatat si ba tu stii cine e tata, cine e mama?. Trebuie sa invatam sa facem treaba asta cat mai curat”, a dezvaluit Gina Pistol in podcastul moderat de Damian Draghici.

Josephine stie ca parintii ei apar la televizor, Gina chiar a povestita despre o intamplare amuzanta legata de unul dintre concertele lui Smiley.

„A oprit duba cu care mergeam langa scena, Andrei s-a dat jos, apoi si eu cu Josephine in brate. Au inceput oameni de acolo sa aplaude si Josephine s-a intors crezand ca pentru ea, sa vezi cum facea cu mana”, a mai povestit Gina Pistol razand, in cadrul aceluias podcast.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Fiica Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre